Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0

Το κάκιστο ματς της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από το 0-0. Ελάχιστες ευκαιρίες, πολλές κίτρινες κάρτες και κάτω του μετρίου θέαμα στο ματς.

Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Από την αρχή διαφάνηκε ότι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν επιφυλακτικά, χωρίς να ρισκάρουν και περιορίζοντας τα λάθη. Ο Πανιώνιος πήρε την μπάλα στα πόδια του για να κάνει παιχνίδι, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν απλώς να πιέσει. Δεν είχε τις κατάλληλες επιλογές στην τελική πάσα, ο Κολοβός εγκλωβίστηκε στην πολυκοσμία του άξονα και σαν συνέπεια όλων αυτών οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις μία φορά στο πρώτο ημίχρονο, με το κοντινό σουτ του Ζαχαράκη στο 25'.

Η προσπάθειά του πάντως ήταν καλύτερη από αυτή του ΟΦΗ ο οποίος δεν...εξερεύνησε την περιοχή του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Βερόν να παίρνει τη θέση του τραυματία Καλαϊτζιτς από το 5' οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν πολύ παθητικοί, χωρίς σχέδιο ανάπτυξης και με προτεραιότητα να ελέγξουν τα πράγματα στο δικό τους μισό.

Η αλήθεια είναι ότι βελτίωσαν τις επιδόσεις τους κατά την επανάληψη όταν ο Περογαμβράκης έπαιξε πιο κοντά στον Παπάζογλου και οι μέσοι του κινήθηκαν καλύτερα στο γήπεδο. Ο πρώτος μάλιστα πρωταγωνίστησε στις δύο καλύτερες ευκαιρίες του ΟΦΗ στο ματς, στο 60' με προβολή και στο 73' με κεφαλιά, προσπάθειες που πάντως δεν βρήκαν στόχο.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του άλλαξε ελάχιστα την τακτική του αλλά φρόντισε να πιέσει. Και πάλι όμως δεν βρήκε χώρους για να απειλήσει ουσιαστικά. Είχε δύο καλές στιγμές με τον Κούρντι στο 64' και τον Αραβίδη στο 72' αλλά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος σαφώς θα περίμενε περισσότερα στον τομέα της δημιουργίας από τους παίκτες του. Ο βαθμός πάντως δεν ήταν κακός για κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

MVP

Δύσκολη η επιλογή, ουδείς κατάφερε να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης. Ο Περογαμβράκης πάντως πίεσε όσο μπορούσε την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησε κάποια προβλήματα στους αντιπάλους στόπερ. Από το τίποτα...

Aδύναμος κρίκος

Οι μέσοι αμφοτέρων των ομάδων. Καμία έμπνευση, κανένα ρίσκο, πολλά τα λάθη. Σαν συνέπεια αυτών οι ευκαιρίες μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σχόλιο

Αποδείχθηκε ότι η διακοπή άφησε...κουσούρια στις δύο ομάδες,ιδιαίτερα στον ΟΦΗ ο οποίος επέμεινε σε παθητικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Ο βαθμός σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι καλύτερο να πάρει κανείς, και οι Κρητικοί, ως προς το βαθμολογικό κομμάτι τα κατάφεραν. Ο Πανιώνιος δεν εξασφάλισε το τρίποντο, έχει να λέει όμως ότι τουλάχιστον κυνήγησε περισσότερο τη νίκη.

Πανιώνιος: Ανέστης, Ζαχαράκης (70' Παναγιωτούδης), Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης (86' Μπούζας), Αραβίδης, Καμπάνταης

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μίλιαζες, Μαρκής, Κάλαϊτζιτς (7' Βερόν), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (77' Μπανούσης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (84' Λαμπρόπουλος).

Στιγμές από τη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0
Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0
Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0
Πανιώνιος-ΟΦΗ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK