Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Ο Πανθρακικός έπαιξε για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος έφυγε από την Κομοτηνή με τον πολύτιμο βαθμό (0-0).

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Εικόνα αγώνα:

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός θύμισε... Ηρακλή κόντρα στον Πανιώνιο. Ούτε μία τελική, απέναντι στις 5 του Πανθρακικού που είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε για το γκολ. Οι γηπεδούχοι έδειχναν ευάλωτοι στην κόντρα, αλλά η ομάδα του Αγρινίου σπαταλούσε κάθε προσπάθειά της για σωστή αντεπίθεση.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Πανθρακικό στο 40ο λεπτό όταν ο Κουτρομάνος κράτησε τον Ντιγκινί, είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη και άφησε τον Παναιτωλικό με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος ίδια εικόνα. Ο Πανθρακικός κυρίαρχος του αγώνα και ο Παναιτωλικός να προσπαθεί με 10 παίκτες να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. H αλήθεια, βέβαια, είναι πως ο Κυριακίδης δεν απειλήθηκε πολλές φορές, αλλά όταν συνέβη, αντέδρασε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, διατηρώντας το μηδέν στο τέρμα του.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Πανθρακικός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά φλύαρη πρωτοβουλία και γκέλαρε -βάσει εξέλιξης- σε ένα ματς που ήρθε στα μέτρα του.

MVP:

Το βάρος έπεσε στον Κυριακίδη, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε προστάτευσε την εστία του Παναιτωλικού.

Σχόλιο:

Ο Πανθρακικός ήθελε τη νίκη για να πάρει τα πάνω του στη βαθμολογία. Το ίδιο, βέβαια και ο Παναιτωλικός. Υπό άλλες συνθήκες το 0-0 θα ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θα άρεσε σε κανέναν από τους δύο. Βάσει εξέλιξης, ο Παναιτωλικός πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (76' Ροτζέριο), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (65' Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα (89' Χαντάκιας), Βιγιαφάνες (80' Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72' Κάπελ).

To live της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK