Πλατανιάς για πλέι οφ!

Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε εντός έδρας της Κέρκυρας με 2-1 για τη 18η αγωνιστική της Super League και πλησίασε ακόμη περισσότερο τις θέσεις που δίνουν "εισιτήριο" για τα πλέι οφ.

Πλατανιάς για πλέι οφ!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν από το ημίχρονο (39΄ Τουράμ) ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην Κρήτη και πλησίασε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 18 αγωνιστικές στη Super League. Τα γκολ της ανατροπής πέτυχαν οι Βάντερσον (48΄) και Μανούσος (84΄) με πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ, όμως ένα λάθος του Μουνάφο στο 39΄ τους έφερε πίσω στο σκορ. Ο Γκόμες έκλεψε τη μπάλα, ο Σωτηρίου απέκρουσε αλλά ο Τουράμ πήρε το... ριμπάουντ και βρήκε δίχτυα.

Στο 48΄ από όμορφη ενέργεια του Γιακουμάκη ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βάντερσον ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League.

Στο 80΄ ο Επστάιν λίγο έλειψε να ξαναβάλει μπροστά στην ομάδα του, όμως το πλασέ που επιχείρησε από πλάγια θέση αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου. Αμέσως μετά, στο 83΄ ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Ντιμιτρόφσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Καρυπίδης (70΄ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46΄ Μενδρινός), Σίγκνεβιτς (84΄ Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (73΄ Ντιμιτρόφσκι), Ιωάννου, Βενέτης (86΄ Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (61΄ Νίκιτς), Γκόμες, Ζορμπας, Επστάιν, Τουράμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK