Πανθρακικός-Ξάνθη 2-1

Με τον Κάσες να σερβίρει ένα γκολ και να σκοράρει το δεύτερο, ο Πανθρακικός νίκησε 2-1 την αξιόμαχη Ξάνθη των 9 παικτών στο ντέρμπι της Θράκης.

Πανθρακικός-Ξάνθη 2-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Αν τα βάλουμε κάτω, το 2-1 αδικεί την Ξάνθη. Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 16ο λεπτό μετά τις απανωτές και ανόητες κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο Φλίσκας, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πιο στρωτό ποδόσφαιρο, ήξεραν τι ήθελαν στο παιχνίδι και απείλησαν με περισσότερες τελικές την εστία του Πανθρακικού.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανθρακικός είχε την κατοχή λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματος, αλλά μόνο σε μία φάση στο πρώτο μέρος -στο σουτ από κοντά του Ρομέου- δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Την κατοχή ο Πανθρακικός, τις τελικές η Ξάνθη που είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, ο Πανθρακικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ κυρίως λόγω της ποιότητας του Κάσες που με εξαιρετική ασίστ έβγαλε σε θέση βολής του Τζάνη και αυτός από κοντά δεν λάθεψε για το 1-0 στο 70ο λεπτό.

Η απάντηση της Ξάνθης ήταν άμεση και ήρθε τρία λεπτά αργότερα από τον Βάλλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που βρισκόταν ο Ελληνας αμυντικός, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Η τελευταία λέξη, όμως, ήταν για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες αυτή τη φορά από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κοντινή κεφαλιά (από θέση οφσάιντ), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Θράκης.

MVP:

Το αναφέραμε και παραπάνω. Ο εξαιρετικός εφέτος Κάσες τα έκανε όλα για τον Πανθρακικό και του έδωσε το τρίποντο.

Αδύναμος κρίκος:

Επόπτης και διαιτητής "κοιμήθηκαν" και κακώς μέτρησαν το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Σχόλιο:

Ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που φροντίζουν για αυτό. Σημαντική νίκη για τον Πανθρακικό, ακόμα ψάχνει αποτελέσματα η Ξάνθη που παίζει ποδόσφαιρο, αλλά δεν μαζεύει τους βαθμούς που της αντιστοιχούν.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (Εμπό 76'), Σαρακατσάνος, Μαξίμ, Λαδάκης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Κάσες (Μακρυδημήτρης 95'), Τζάνης, Ιγκόρ.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσεμά, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Παϊτο, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν (Ράνος 86'), Μάνταλος (Βασιλακάκης 46'), Τριάδης, Σολτάνι, Σολάρι (Κάλβο 65').

News 24/7

24MEDIA NETWORK