"Ανέστησε" και τον Τουράμ ο Ματζουράκης

Η Κέρκυρα με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Τουράμ και στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον Γιάννη Ματζουράκη, επιτέλους, κέρδισε! Από την 8η αγωνιστική είχαν να νικήσουν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν του Πλατανιά με 2-0.

"Ανέστησε" και τον Τουράμ ο Ματζουράκης

Ο Πλατανιάς δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Λεβαδειακού και ηττήθηκε στην Κέρκυρα με 2-0 από την τοπική ομάδα.

Η Κέρκυρα με τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της έπαιξε καλύτερα από τους Κρητικούς και δίκαια πανηγύρισε τη νίκη... βάλσαμο στο ντέρμπι παραμονής με το σύνολο του Μανουέλ Ρόκα.

Κεντρικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αναμφισβήτητα, ήταν ο Τουράμ. Ο επιθετικός από τη Βραζιλία σκόραρε δις ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο πριν κάνει το 1-0 από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος δεν είχε βρει δίχτυα από τον περασμένο Μάιο και έσπασε το αρνητικό του σερί, όπως και η ομάδα του που είχε να πάρει "τρίποντο" δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές.

Επόμενες "μάχες" για τις δύο ομάδες, η μεν Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό, ενώ ο Πλατανιά θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Απόλλωνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Γεωργίου, Τουράμ, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σιόντης, Ρόλε (78' Ζορμπάς), Ιωάννου, Μπαλάφας (74' Αρτυμάτας), Επστάιν (68' Παμλίδης), Γρομιτσάρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ρόκα): Κλίαϊτς, Σκαρντοβέλι, Στάμου, Πετρόπουλος (88' Παπανικολάου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (76' Γκρζέλτσακ), Δημούτσος, Ντουαλά (64' Στόιτσεφ), Μάνσα, Νίλι, Ν'Σικουλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK