Ήθελε... 10 με τόνο, έπεσε πάνω στον Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Αστέρας του Σάββα Παντελίδη ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό και πήρε δίκαια το "Χ" στην Τρίπολη. Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν και έχασαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Επεσε από την 1η θέση η ομάδα του Πειραιά μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός "καιγόταν" (ειδικά μετά το πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο) να κάνει το "10 στα 10" για να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου όμως... ατύχησε.

Και αυτό γιατί το βράδυ της Κυριακής βρήκε στο διάβα του μία από τις πιο φορμαρισμένες αλλά και άριστα οργανωμένες ομάδες της φετινής Super League Σουρωτή, με τον Αστέρα Τρίπολης του Σάββα Παντελίδη να στέκεται υποδειγματικά απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό του και να παίρνει ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δίκαια γιατί δεν έπαιξε "κλεφτοπόλεμο" και καταστροφικό ποδόσφαιρο αλλά βραχυκύκλωσε τον Ολυμπιακό αφενός κόβοντάς του την άνεση να κυκλοφορεί εύκολα τη μπάλα και αφετέρου φτιάχνοντας και ο ίδιος αρκετές επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Προτό.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 1-0 από τον Ιγκλέσιας στο 21ο λεπτό ήρθε μάλιστα απολύτως φυσιολογικά με βάση τη ροή του αγώνα (καλύτερος και με ευκαιρίες ο Αστέρας, δεν είχαν βρει ακόμα α πατήματά τους οι Πειραιώτες), με την ομάδα του Γκαρθία να αφυπνίζεται μετά το 25ο λεπτό και μετά από δύο πολύ καλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μιραλάς βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το εύστοχο πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 39'.

Μετά από ένα εξαιρετικό σε ρυθμό και απόλυτα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που είχαν στο δεύτερο τις περισσότερες καλές ευκαιρίες όμως η ανατροπή δεν ήρθε.

Είτε επειδή ο Αθανασιάδης έδειξε εξαιρετικά ρεφλέξ στο δυνατό σουτ του Ζιλέ στο 73', είτε επειδή οι Σισέ και Κούτρης ενήργησαν ως... αμυντικοί (που είναι) και όχι ως επιθετικοί (που δεν είναι) στο τελευταίο τέταρτο, το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, με τον συμπαγή, φινετσάτο και ψυχωμένο Αστέρα να κερδίζει ένα ακόμα παράσημο στη φετινή σεζόν μετά τις νίκες του επί των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός (κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Μιραλάς που δεν είχε όμως πολλούς συμπαραστάτες) είδε το σερί του να σταματάει στις 9 νίκες παρά την παρουσία 2.500 οπαδών στο πλευρό του και πλέον συνεχίζει τη μάχη του τίτλου από την 2η θέση. Με έναν βαθμό λιγότερο από τον πρωτοπόρο πλέον ΠΑΟΚ...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64' Ισνάλδο), Τόνσο, Κυριακόπουλος (74' Ντουντού), Μανιάς (84' Καλτσάς)

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Σισέ (85' Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (69' Oφόε), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK