Βέροια - ΟΦΗ 4-1 (VIDEO)

Σε ένα "γεμάτο" ματς με δύο πέναλτι, αποβολή και 5 γκολ, η Βέροια επικράτησε με 4-1 του ΟΦΗ, "βυθίζοντάς" τον ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Super League. Δύο γκολ ο Μπεν κι από ένα οι Παυλίδης και Καλτσάς για την Βέροια. Ισοφάρισε προσωρινά για τους Κρητικούς ο Μακρής.

Βέροια - ΟΦΗ 4-1 (VIDEO)

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα ο ΟΦΗ ταξίδεψε στη Βέροια, γνωρίζοντας από πριν την δυσκολία της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έψαχναν την νίκη που θα τους έβαζε ακόμη περισσότερο στο "παιχνίδι" της διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι-οφ.

Ενώ το ματς ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, στο 17' μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Κουτσιανικούλη πάνω στον Μπαργκάν, ο διαιτητής του αγώνα, Αμπάρκιολης, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπεν ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31' η ομάδα του κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Τριποτσέρη μέσα στην περιοχή. Ο αμυντικός του ΟΦΗ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ο Λόρια όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαργκάν.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Μακρής με κεφαλιά ισοφάρισε για τον ΟΦΗ, με την απάντηση της Βέροια να είναι άμεση, με τον Παυλίδη να γράφει το 2-1 στο επόμενο λεπτό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 40' ο Καλτσάς, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, με σουτ έκανε το 3-1, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα λεπτά της ο ρυθμός έπεσε, όμως με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπεν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Γκρανέρο έκανε συντήρηση δυνάμεων στο χρόνο που απέμενε, βγάζοντας τους Μπαργκάν, Βεργώνη και Καλτσά, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

MVP

O Μπεν πέτυχε 2 γκολ, αλλά αποτελούσε και μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΟΦΗ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Τριποτσέρης με τις δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε μισή ώρα αγώνα και το πέναλτι που έκανε, στέρησε από την ομάδα του τις όποιες ελπίδες για κάτι καλό στην αναμέτρηση.

Σχόλιο

Δεν υπάρχει σωτηρία για τον ΟΦΗ αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις. Οι Κρητικοί ήταν κακοί για ένα ακόμη ματς, ενώ δεν απείλησαν ουσιαστικά την άμυνα του ΟΦΗ, πέρα από το γκολ από στημένη φάση. Από την άλλη η Βέροια, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Καλτσά και Μπεν έφτασαν σε μια μεγάλη επικράτηση που θα τους βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά στη "μάχη" που δίνουν για μία θέση στα πλέι-οφ.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργάν (61' Κάμπορα), Μπεν, Μπατιόν, Μαλόν, Βεργώνης (70' Άρτσε), Καλτσάς (75' Εσπάρθα), Βέρτζος.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46' Kάλαϊτζιτς), Τζορτζ (69' Μαραθιανός), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56' Μανιδάκης), Στάθης, Φαζός, Μακρής

News 24/7

24MEDIA NETWORK