Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 (VIDEOS)

Ο Ατρόμητος άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ όμως βρήκε την απάντηση και το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ δεν ξέφυγε από το Χ (1-1). Σκόρερ οι Αγκουαζί και Περέιρα.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

To live του αγώνα

Εικόνα αγώνα

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, αφού στην πρώτη τελική προσπάθεια του Ατρομήτου, στο 7', ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιτάνζ βγήκε από την εστία του αλλά έπιασε αέρα και ο Αγκουαζί με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ στα επόμενα λεπτά πίεσε και στο 14' απείλησε με κεφαλιά του Αθανασιάδη από το ύψος του πέναλτι, η οποία, όμως, πέρασε άουτ, ενώ έως το 30' ο Δικέφαλος μπορεί να ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά δεν δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Γκορμπούνοφ.

Στο 32', όμως, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρομήτου και ασίστ του Τζιόλη στον αφύλακτο Περέιρα, ο οποίος προ κενής εστίας έφερε το ματς στα ίσα. Ο ρυθμός ανέβηκε και στο 35' μετά από γύρισμα του Κούρου και κεφαλιά-πάσα του Καραμάνου, ο Ναπολεόνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ με σουτ από πολύ κοντινή απόσταση.

Το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους κύλησε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση. Στο 51΄, ωστόσο, ον Ατρόμητος λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία έφυγε μόλις άουτ. Μία κεφαλιά του Αθανασιάδη κάτω από δύσκολες συνθήκες στο 58' δεν ανησύχησε τον Γκορμπούνοφ, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία μπήκε στα καρέ του ΠΑΟΚ, σούταρε, αλλά ο Ιτάνζ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Ο Περέιρα στο 62' βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Νομπόα, όμως, το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε έξω. Στο τελευταίο 20λεπτο το τέμπο του παιχνιδιού έπεσε πολύ. Δύο φάσεις, πάντως, στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την ιστορία του αγώνα.

Ο Μπάρκας στο 84' απέκρουσε με υπερένταση εξ' επαφής σουτ του Κλάους και στο 89' ο Καραμένος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνζ σε μοναδικό τετ α τετ. Ενα σουτ του Πόζογλου στις καθυστερήσεις που έδιωξε ο Μπάρκας και ένα του Καραμάνου που απέκρουσε ο Ιτάνζ, ήταν οι τελευταίες αξιόλογες στιγμές του ματς.

MVP

Ο Μπάρκας με το που πέρασε στο παιχνίδι στο 83' έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Αθανασιάδη και ήταν ουσιαστικά αυτός που χάρισε στον Ατρόμητο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αδύναμος κρίκος

Το λάθος που κάνει ο Ιτάνζ και το οποίο δίνει στον Ατρόμητο την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ δεν δικαιολογείται για την κλάση του. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Καμερουνέζος πήρε το "αίμα" του πίσω, κυρίως, με την εξαιρετικές του επέμβασεις σε σουτ του Ναπολεόνι στο 35' και στα τετ α τετ του Καραμένου στο 89' και στις καθυστερήσεις.

Σχόλιο

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παρουσιάστηκε βελτιωμένος επιθετικα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αμυντικά ξανά αντιμετώπισε προβλήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για ακόμη ένα ματς να κυνηγάει το σκορ και τελικά να αρκεστεί στην ισοπαλία. Ολα δείχνουν ότι η πρωτιά στα πλέι οφ θα κριθεί στα "κολλητά" παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό την 3η και την 4η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ (83' Μπάρκας), Γκαρσία (62' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης,Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (50' Κοντοές), Αγκουαζί, Ουμπιδες, Ναπολεόνι, Καραμάνος

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτανζ, Ρατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε (85' Πόζογλου), Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK