Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

Νικηφόρο ξεκίνημα έκανε ο Ατρόμητος στο εφετινό πρωτάθλημα. Με γκολ του Παπάζογλου στο επίσημο ντεμπούτο του, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επιβλήθηκε με 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι. Εχασε πέναλτι ο Τάτος.

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Για ομάδα χωρίς πλέι μέικερ ο Ατρόμητος δεν έπαιξε άσχημα. Με μοναδικό δημιουργό τον Μπρίτο οι Περιστεριώτες δυσκολεύτηκαν να κάνουν το παιχνίδι τους κόντρα στον εξαιρετικά στημένο Πλατανιά αλλά από το 20' και μετά εντόπισαν τις λύσεις που αναζητούσαν.

Τούτες ήρθαν από τα πλάγια και ειδικά από την εκρηκτικότητα του Γιαννούλη. Η μεγάλη ταχύτητα του Ελληνα μπακ στη φάση του 20' έκανε τη διαφορά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπάζογλου ο οποίος δεν λάθεψε με την κεφαλιά του.

Εν συνεχεία, οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε μία λογική διαχείρισης χωρίς εξάρσεις και χωρίς κινδύνους για τη εστία τους. Ο Ατρόμητος είχε στιγμές για να σκοράρει και 2ο γκολ και να καθαρίσει το κεφάλι του από τις σκοτούρες αλλά ο Ναπολεόνι βρήκε δοκάρι στο 59' ενώ ο Τάτος αστόχησε σε πέναλτι στο 90'.

Ο Πλατανιάς (βλέπε Χριστόπουλος) άργησε να ρισκάρει, οι αλλαγές ήρθαν στο 70', ο Τόρες μόλις στο 81' και οι Κρητικοί, παρά την καλή απόδοση του Γουνδουλάκη και του Ναζλίδη δεν απείλησαν άμεσα την εστία του Τζενάμο.

MVP

O Παπάζογλου σκόραρε στο ντεμπούτο, ο Μπρίτο πρόσφερε μερικές στιγμές γνήσιας ποδοσφαιρικής μαγείας αλλά ο πιο ουσιαστικός ήταν ο Γιαννούλης. Δημιουργός του γκολ και ακούραστος σπρίντερμαν της αριστερής πλευράς ο Ελληνας μπακ.

Αδύναμος Κρίκος

Με τρεις στόπερ έπαιξε ο Πλατανιάς και όμως η άμυνα του δεν ενέπνευσε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Ο Παπάζογλου πήρε πολλές μάχες στον αέρα από τους κεντρικούς αμυντικούς των Κρητικών ενώ αντίθετα ο Περιστερίδης είχε κακές στιγμές.

Σχόλιο

Νίκη-ψυχοθεραπεία για τον Ατρόμητο ο οποίος έπρεπε, απαραιτήτως, να επουλώσει τις μεγάλες πληγές που άνοιξε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Σαράγεβο. Η θεραπεία πέτυχε, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι όμως φανερό ότι οι Περιστεριώτες χρειάζονται δημιουργικότητα και ταχύτητα. Ο Πλατανιάς έχει δρόμο να διανύσει και να βρεθεί ως ομάδα. Η ατομική ποιότητα πάντως δεν του λείπει.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67' Γεωργίου), Ναπολεόνι (74' Τάτος), Καραμάνος (85' Λαζαρίδης).

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ (71' Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Δημήτρης (81' Τόρες), Μπανανά, Αγκιλέρα, Μενδρινός, Ναζλίδης, Τσουράκης (71' Μπεριάν), Γουνδουλάκης.

Στιγμές από το Περιστέρι

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0
Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0
Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0
Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK