Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1

Το γκολ του Γιάννη Μανιάτη στο 61' λύτρωσε τον Ολυμπιακό που έμεινε για 22ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν 1-0 της νεοφώτιστης και αξιόμαχης Καλλονής, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει στο ημίχρονο για την εικόνα των "ερυθρολεύκων".

Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Το ΟΑΚΑ δεν ήταν αφιλόξενη έδρα μόνο για την Καλλονή, αλλά και για τον Ολυμπιακό που παρουσίασε ανεξήγητα κακό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και έδειξε δυσκολία στη δημιουργία παιχνιδιού απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε για να αμυνθεί και το έκανε μια χαρά.

Ο Μίτσελ παρέταξε τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μετζανί, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανιάτη, Φέισα, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκεζ και Σαβιόλα με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος και να ανοίξει το παιχνίδι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν γιατί δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Επαιξαν από τα άκρα, έσπασαν τη μπάλα, αλλά φάσεις δεν δημιούργησαν. Ενα σουτ του Ντομίνγκες και ένα γυριστό του Σιόβα ήταν ό,τι είδαμε από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού και το δεύτερο μέρος άνοιξε με τον Μήτρογλου να περνάει στο ματς. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μπει στο κλίμα του αγώνα και να βοηθήσει και ο Ολυμπιακός έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Από μία στημένη φάση και ένα ωραίο πλασέ του Μανιάτη σε πρώτο χρόνο. Συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, στο 13ο -αλλά όχι γρουσούζικο- κόρνερ των Πειραιωτών, ο Ελληνας αμυντικός μέσος πέτυχε το πρώτο επίσημο τέρμα των "ερυθρολεύκων" για τη νέα σεζόν.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η Καλλονή πήγε να κάνει τη ζημιά -στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι- αλλά το πλασέ του Λεοζίνιο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο μετά ο Σιδεράκης έδιωξε με δυσκολία δύο σουτ του Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός είχε πετύχει αυτό που ήθελε, κυρίως γιατί είχε Φετφατζίδη. Σκόραρε και έκανε άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων που από κάποιο σημείο και έπειτα έχασαν τις ελπίδες τους και άδειασαν από την υπερπροσπάθεια απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

MVP:

Μπήκε στο δεύτερο μέρος και άλλαξε το ματς. Μοίρασε τη μπάλα, διέσπασε την αντίπαλη άμυνα και βοήθησε τον Ολυμπιακό να βρει διαδρόμους. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφτατζίδη.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Λεοζίνιο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία της Καλλονής, λίγο μετά το 0-1. Αν γινόταν το 1-1 ίσως βλέπαμε άλλο ματς. Ισως.

Σχόλιο:

Οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού δείχνουν πως η ομάδα θέλει δουλειά. Ευτυχώς για τους Πειραιώτες που το Champions League αρχίζει σε περίπου ένα μήνα. Ο Μίτσελ θέλει αποτελέσματα για να κερδίσει χρόνο και ηρεμία μέχρι να δει τον Ολυμπιακό που θέλει. Αυτόν που δεν βλέπει ο κόσμος και γκρινιάζει. Οσον αφορά στην Καλλονή, έπαιξε αμυντικά, δεν έδειξε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε από μία νεοφώτιστη ομάδα και φεύγει ευχαριστημένη που έχασε μόνο 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (88' Μπουρούς), Γκαρσία (83' Γιουκαρής), Μαρσέλο, Καζάκης (83' Γάλας), Μανούσος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μετζανί, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Κάμπελ, Τσόρι (81' Φουστέρ), Βάις (46' Φετφατζίδης), Σαβιόλα (59' Μήτρογλου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK