Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχασε τα άχαστα, έβγαλε πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως τελικά πήρε το τρίποντο με κεφαλιά του... πιο κοντού του παίκτη, Πέλκα, ο οποίος πήδηξε στο Θεό και λύτρωσε τον δικέφαλο.

Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Το 2017 δεν έφερε αλλαγή στην εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ. Είτε με τον Γκάρι Ροντρίγκες είτε χωρίς, ο δικέφαλος φτιάχνει πολλές ευκαιρίες όμως οι παίκτες του τις πετάνε στα σκουπίδια. Το ίδιο πρόσωπο είδαμε και στην Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν δυο ευκαιρίες με τους Μιλιάζες και Μεντί, όμως ο ΠΑΟΚ απείλησε σοβαρά στο 33΄με τον, κακό απόψε, Μυστακίδη. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να πάει να κρεμάσει τον Γλύκο από την περιοχή, όμως ο Έλληνας πορτιέρε με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε αρκετά. Η είσοδος του Κουλούρη στη θέση του... φαντάσματος του Αθανασιάδη, μάλιστα, έδωσε βάθος στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Πέλκας ήταν πιο ουσιαστικός από τον Μυστακίδη.

Έτσι, στο 84ο λεπτό και αφού ο δικέφαλος είχε ένα δοκάρι με τον Μάτος, ο Πέλκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά(!), μετά από σέντρα του Κάμπος. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να απειλήσει, κάτι που πρέπει να προβληματίσει αρκετά τον Ντόστανιτς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Ουόν, Καραχάλιος (Μάγκας 69'), Καραμπουέ (Βασιλείου 77'), Γιακουμάκης (Καψάσκης 91'), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ (Μαλεζάς 91'), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (Πέλκας 71'), Κάμπος, Αθανασιάδης (Κουλούρης 61').

Σκόρερ: Πέλκας (84')

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK