Δέλλας: "Ήξερα ότι η ομάδα δεν πρόκειται να χαθεί"

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και το ευρύ 3-0 επί του Πλατανιά ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την ανάγκη η ΑΕΚ συνολικά ν' αφήσει πίσω το πρόσφατο παρελθόν.

Δέλλας: "Ήξερα ότι η ομάδα δεν πρόκειται να χαθεί"
Δέλλας ΑΕΚ

Η ευρεία νίκη ( 3-0) επί του Πλατανιά έφερε χαμόγελα στην ΑΕΚ, λογικά και στον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο ματς της πρεμιέρας για το νέο πρωτάθλημα.

" Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς βία. Είχαμε ιεραρχήσει τον στόχο μας που ήταν η νίκη και μέσα από αυτή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Τηρουμένων των αναλογιών τα καταφέραμε, αν σκεφτούμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Θέλαμε να έχουμε εμείς την μπάλα, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εφάρμοσαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε πλέον και κοιτάμε τη συνέχεια.

Θέλω να πω επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή στην προσπάθεια των δύο ετών. Έχουν περάσει πολλά από τον υποβιβασμό, θα ήταν κρίμα να μείνουμε στο παρελθόν. Μας θυμίζει τα λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Δεν μπορώ να προσδιορίσω με ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας. Σκοπός είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει. Με τα νέα παιδιά θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.

Δεν μιλάω για μεταγραφικά, εμένα με ενδιαφέρουν οι ποδοσφαιριστές που έχω.

Κάθε πρεμιέρα, αν δεν είσαι προσεκτικός, κρύβει κινδύνους. Τα παιδιά μπήκαν συγκεντρωμένα και πήραν τη νίκη. Τα όνειρα μπορούμε να τα κάνουμε στο τέλος.

Είναι ενδοοικογενειακό το θέμα του Ζήκου και καλύτερα να μην μιλήσουμε για αυτό.

Ήξερα ότι η ομάδα αυτή δεν πρόκειται να χαθεί. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα το επέτρεπαν αυτό. Ο καθένας από το πόστο του βοήθησε να φτάσει η ομάδα εδώ που είναι. Τα καλύτερα είναι πλέον μπροστά μας, τα χειρότερα πίσω.

Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε την 1η αγωνιστική. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντως μια καλή μέρα, υπάρχουν και κακές και στο τέλος γίνεται το ταμείο. Εάν η εικόνα μας είναι η ίδια σε όλα τα παιχνίδια, τότε καταλαβαίνετε πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο εύκολο. Αλλά δεν σημαίνει πως με ένα κακό παιχνίδι κερδίζεις το πρωτάθλημα, ούτε όμως πως με ένα κακό ότι το χάνεις".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK