Σέντρα για την ελληνική Superleague στο Stoiximan.gr!

Τέλος στην αναμονή! Η νέα σεζόν του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ξεκινάει και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες μας να επιστρέφουν στα γήπεδα της Superleague για τη νέα σεζόν με όνειρα και ελπίδες.

Σέντρα για την ελληνική Superleague στο Stoiximan.gr!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αρχίσουν να κρίνονται από τις πρώτες μάχες που ξεκινούν αυτό το ΣΚ με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα υψηλό στην κορυφή, όπου Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκός στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. Οι περσινοί πρωταθλητές αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου, σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan.gr, ωστόσο οι “μνηστήρες” δείχνουν ενισχυμένοι και αναμένεται να δώσουν τη μεγάλη μάχη ώστε να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν τον Μάιο.

Μεγάλες μάχες αναμένονται στη μέση και στην ουρά τις βαθμολογίας, με τις νεοφώτιστες Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης να κλέβουν την παράσταση καθώς όλοι θέλουν να διαπιστώσουν αν έφτασαν με… κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή εξαιρετική τους σεζόν στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία και αν μπορούν να αντέξουν τα “μεγάλα σαλόνια”.

Από τις αναμετρήσεις την 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η έξοδος του Παναθηναϊκού στον Πλατανιά, όπως κι αυτή του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, με “Πράσινους” και “Δικέφαλο” να προσφέρονται ως φαβορί για επικράτηση στο Stoiximan.gr. Aκλόνητα, φαβορί προσφέρονται και οι Ολυμπιακός & ΑΕΚ, που υποδέχονται Λάρισα και Παναιτωλικό αντίστοιχα, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια, Ξάνθη - Λαμία, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα - Πανιώνιος και τη Δευτέρα Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης.

Η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr, προσφέρει περισσότερα από 170 Ειδικά Στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια της Superleague, ενώ μία… “Αποστολή-έκπληξη” για την Superleague, περιμένει όλα τα μέλη του Stoiximan.gr με την είσοδό στον λογαριασμό τους!

Η Superleague ξεκινάει και παίζει στο Stoiximan.gr!

News 24/7

24MEDIA NETWORK