Τα εισιτήρια της πρεμιέρας

Η Super League ανακοίνωσε τα εισιτήρια της 1ης αγωνιστικής, αλλά το ερώτημα που γεννάται είναι αν οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια; Σε ποιο γήπεδο είχε τον περισσότερο κόσμο και που μας... γέλασαν τα μάτια μας; Ιδού η απορία...

Τα εισιτήρια της πρεμιέρας

Πολλή ήταν η κουβέντα που έγινε παρασκηνιακά σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα. Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα επίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα της Super League που αφορούν στα εισιτήρια που "κόπηκαν" σε κάθε αγώνα.

Τα εισιτήρια της πρεμιέρας

Όπως προκύπτει από τον παραπάνω πίνακα τα περισσότερα εισιτήρια "κόπηκαν" στο Φάληρο, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, με την καταμέτρηση να δείχνει 21.807. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ "έκοψε" 15.868 και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ 13.309.

Στην Κομοτηνή, στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Αστέρα "κόπηκαν" 1.167 εισιτήρια, ενώ αντίστοιχος ήταν και ο αριθμός (1.151 για την ακρίβεια) των εισιτηρίων στην Καλλονή, στην αναμέτρηση της τοπικής ΑΕΛΚ με τον Ηρακλή.

Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων στον αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΣ (827), ενώ τα λιγότερα εισιτήρια "κόπηκαν" στο Περιστέρι, στο ματς του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό (553).

Συνολικά, με 7 από τα 8 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί, "κόπηκαν" 54.682 εισιτήρια.

Για το τελικό σύνολο εκκρεμεί η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό απόψε το βράδυ (21:30) στο Αγρίνιο.

Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0

AEK - Πλατανιάς 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK