Δεν άξιζαν το μηδέν ΑΕΛ και Πανιώνιος

To παιχνίδι θα έπρεπε να εχει τουλάχιστον ένα γκολ. Αντ' αυτού ΑΕΛ και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στη Λάρισα, αποτέλεσμα που πάντως δεν ενοχλεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο εκ φύσεως δεν έχει μεγάλη σχέση με τη δικαιοσύνη. Πόσες και πόσες φορές ομάδες που κυριάρχησαν πάνω στο χορτάρι δεν νίκησαν ή και έχασαν κιόλας.

Η κυριαρχία της ΑΕΛ στο παιχνίδι της με τον Πανιώνιο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, τουλάχιστον για τα πρώτα 70 λεπτά της αναμέτρησης. Οι Θεσσαλοί τα έκαναν σχεδόν όλα καλά, έφτασαν με αξιώσεις σε τελικές αλλά εκεί οι παίκτες της τα έκαναν μαντάρα.

Απουσίαζε παντελώς από τους παίκτες του Φυντάνη η ποιότητα, η στοιχειώδης ποιότητας στο τελείωμα των φάσεων. Ούτε ένα σουτ της προκοπής ακόμα και μετά από εντυπωσιακές ομαδικές προσπάθειες. Να είσαι προπονητής αυτής της ομάδας, να βλέπεις τον Κρίζμαν να είναι φάτσα με το 1-0 και να τραβάς τα μαλλιά σου αντιλαμβανόμενος ότι ο παίκτης σου σκότωσε... πουλιά.

Υπό αυτήν την έννοια, ο Πανιώνιος θα πρέπει να λογίζεται ως τυχερός. Παράλληλα όμως οι Νεοσμυρνιώτες, σε μία πι ελεύθερη σκέψη, απώλεσαν την ευκαιρία να πάρουν ολοκληρωτικά την πατρίδα εκμεταλλευόμενοι την κούραση των Θεσσαλών στο τελευταίο 20λεπτο. Εφτιαξαν δύο καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησαν να κλέψουν το διπλό (γιατί περί κλοπής θα επρόκειτο).

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61' Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν, Ναζλίδης (71' Περόνε)

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70' Ουάσινγκτον), Μασούρας (56' Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62' Νίλσεν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK