Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0 (VIDEOS)

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στον κακό αγωνιστικό χώρο του "Θ. Κολοκοτρώνης" κι επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες απώλειες. Ντεμπούτο ο Φερνάντο Αλόκο με την αρκαδική ομάδα.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

O Στάικος Βεργέτης επανέφερε το 4-2-3-1 στο πρωτάθλημα, ενώ αναλόγως έπραξε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Όσα σχέδια βέβαια και να έκανε ο Βεργέτης, όπως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν ήταν δυνατόν σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά μόνο από στημένη μπάλα υπήρχε η δυνατότητα να δημιουργηθούν απειλητικές φάσεις και ο Αστέρας ευτύχησε από μία τέτοια να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Σανκαρέ (3').

Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά ήταν αδύνατο να... τσουλήσουν την μπάλα. Έτσι απείλησαν σοβαρά άλλη μία φορά με απευθείας φάουλ του Ρόλε (15'), ενώ ο Πανιώνιος είχε μόνο μία καλή στιγμή με τον Ρισβάνη (25), σε στημένη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το παιχνίδι και το κατάφερε στο 56' χάρη στην πολύ όμορφη μπαλιά του Μουνάφο και την εξαιρετική εκτέλεση του Μπαράλες. Με το 2-0 υπέρ του, ανώτερος του Πανιωνίου και σε ένα αγωνιστικό χώρο που δεν ποδόσφαιρο δεν γινόταν να παιχθεί, το ματς τελείωσε κάπου εκεί. Λίγο πριν το τέλος, ο Αλόκο έκανε και το ντεμπούτο του με το αστέρι στη φανέλα.

MVP

O Χερόνιμο Μπαράλες. Έδωσε πολλές μονομαχίες στην περιοχή του Πανιωνίου και σημείωσε ένα υπέροχο (και δύσκολο αν κρίνει κανείς από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο) γκολ, κλειδώνοντας τη νίκη για τον Αστέρα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Έκανε άστοχη έξοδο στο πρώτο γκολ και έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό. Ευθύνη φέρει και στο δεύτερο γκολ.

Σχόλιο

Ουσιαστικός και χωρίς να πατήσει γκάζι ο Αστέρας Τρίπολης, επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρία ματς (δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο). Προτεραιότητα των παικτών σε αυτό το κακό ματς ήταν να διατηρήσουν την ισορροπία τους, ενώ όπως ήταν φυσικό, οι τραυματισμοί δεν έλειψαν (Γιάννης Γιαννιώτας). Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, δεν έδειξε τίποτα, με συνέπεια να συμπληρώσει έξι ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Τα περιθώρια στενεύουν...

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ρόλε (68' Τορμένα), Μάσα (46' Πάρα), Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μπαράλες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (75' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK