Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο β' μέρος η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα Πηγάδια και έφτασε τους 25 βαθμούς. Ο Ράνος (που αποβλήθηκε) και ο Μάνταλος τα γκολ των γηπεδούχων.

Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0

H EIKONA TOY ΑΓΩΝΑ:

Τα πολλά λάθη εκατέρωθεν στο χώρο του κέντρου και οι λιγοστές ευκαιρίες σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι αριθμοί έδειξαν... ισοπαλία, επί της ουσίας όμως, η Ξάνθη ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα και θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί στο 17ο λεπτό αν η κεφαλιά του προωθημένου Σπύρου Βάλλα δεν τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι του Φώτη Κηπουρού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ακριτική ομάδα ήταν πιο ουσιαστική από το πρώτο και σκοράροντας δύο φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο πήρε τη νίκη, η οποία ήρθε να "κουμπώσει" στο σπουδαίο διπλό της περασμένης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Με τη συμπλήρωση 56 λεπτών παιχνιδιού, ο 19χρονος Αντώνης Ράνος βγήκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, τον νίκησε και σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Super League, ενώ στο 66' ο Πέτρος Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Μηνά Τζάνη, το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 2-0.

Στη συνέχεια η Ξάνθη τέθηκε αντιμέτωπη με την ατυχία, αφού ο νεοεισελθών Σάκης Πρίττας τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, ενώ στο 84ο λεπτό ο Ράνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην επόμενη φάση η κεφαλιά-ψαράκι του Μάρκου Μαραγκουδάκη δεν βρήκε στόχο και κάπου εκεί οι ελπίδες του Πλατανιά για θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το δεκάλεπτο 56'-66'. Στο εν λόγω χρονικό σημείο η Ξάνθη έβαλε δύο γκολ και από τη στιγμή που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν φημίζεται για τις μεγάλες ανατροπές, προσέθεσε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της.

MVP:

Ο Αντώνης Ράνος μπορεί να αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό, αλλά πρέπει να του δοθεί ο τίτλος του MVP για το παρθενικό (και παράλληλα σημαντικό) γκολ του στη Super League.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Άγγελος Αναστασιάδης. Όταν μία ομάδα αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα για περισσότερους από δύο μήνες (τελευταίο τρίποντο στις 25 Νοεμβρίου με θύμα τον Παναθηναϊκό) η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή και όχι τους παίκτες.

Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0

* Δείτε αυτή την Κυριακή (21:45) την πληρέστερη αθλητική εκπομπή SUPER BALL με πλούσιο ρεπορτάζ από το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ. Σχολιάζουν Πάρης Τσελεπίδης, Σάκης Γκίνας, Κώστας Πετρωτός και Βασίλης Μάστορας. Και φυσικά όλα τα ρεπορτάζ από την 20η αγωνιστική της Superleague με επώνυμα σχόλια, videos και συνεντεύξεις!

* Balla Like: Αυτή τη Δευτέρα, live στο Contra.gr & Dailymotion.gr, ο Λουκάς Βύντρα μιλάει για την μεταγραφή του στην Ισπανία και γιατί δεν πήγε στον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης αναλύει το αποτέλεσμα του Derby και μιλάει για τον ΠΑΟΚ, τον Λευκό Πύργο και τον Δώνη. O διαιτητής κ. Τάσος Κάκος θα μιλήσει για την ελληνική διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Κεντρικός καλεσμένος της Balla Like θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα μιλήσει για όλους και για όλα. Αυτή τη Δευτέρα, live στις 21:30. Μια εκπομπή που θα συζητηθεί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK