ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

Με γκολ του MVP Παπάζογλου και του Περογαμβράκη ο ΟΦΗ καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την Κέρκυρα (2-0), έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ.

ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

To live αγώνα

Εικόνα αγώνα:

Η Κέρκυρα άρχισε δυνατά την αναμέτρηση. Εβγαλε μεγαλύτερη ορμή από τον ΟΦΗ και έδειξε περισσότερο πάθος. Ολα αυτά, όμως, μέχρι το 10' Στη συνέχεια λες και κάποιος μαγικός διακόπτης έκλεισε και η Κέρκυρα εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Η κρητική ομάδα πήρε τα ηνία, ανέβασε την απόδοσή της, έβγαλε πολλά από τα θετικά της στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 27' με τον Παπάζογλου. Αυτή ήταν προειδοποιητική βολή, αφού ένα λεπτό αργότερα ο φορ του ΟΦΗ δεν λάθεψε και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Πετράκη έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Παπάζογλου βρήκε με κάθετη πάσα τον Περογαμβράκη και αυτός πλάσαρε για το 2-0.

Ολα πλέον ήταν υπόθεση σωστής διαχείρισης του αγώνα. Η Κέρκυρα προσπάθησε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να πιέσει, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο και με κάποια ξεσπάσματα απειλούσε τους φιλοξενούμενους. Οπως αυτά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου δημιούργησε ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Κλειδί αγώνα:

Ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα μέτρα του, έψαξε και βρήκε το γκολ και όλα μετά ήταν εύκολα απέναντι σε μια ομάδα που με το 0-2 στην πλάτη της δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της.

MVP:

Θανάσης Παπάζογλου. Σκόρερ και δημιουργός.

Αδύναμος κρίκος:

Η Κέρκυρα όλη. Κατηφορίζει για Β' Εθνική...

ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK