Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3

Με τον Μάρκους Μπεργκ σε διπλό ρόλο, δημιουργού και σκόρερ, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια (3-1) και έφτασε σε απόσταση βολής από τον τρίτο Ατρόμητο. Κλωναρίδης και Ατζαγκούν τα άλλα γκολ, είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι με πέναλτι.

Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το φουριόζικο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού με το γκολ του Κλωναρίδη στο 2' εξισορροπήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Μπεν στο 10'. Ήταν μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τον Καπίνο, αφού δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως ανέτρεψε τον Γεωργιάδη, όπως υπέδειξε ο Λιαχούδης.

Παρά το 1-1 πάντως ήταν εμφανής η υπεροχή του "τριφυλλιού" στον αγωνιστικό χώρο. Με σωστή κυκλοφορία, ελάχιστα λάθη στις μεταβιβάσεις, σωστές αποφάσεις και επιθετική διάθεση η ομάδα του Αναστασίου έφτασε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή. Την επόμενη φορά δε που πάτησαν με αξιώσεις σε αυτήν, στο 34', ο Ατζαγκούν δεν λάθεψε. Σέντρα ακριβείας του Νάνο, ωραίο το στρώσιμο με το κεφάλι από τον Μπεργκ, ο οποίος είχε φτιάξει και το 1-0, και εκτέλεση στην κίνηση από τον Νιγηριανό.

Η Βέροια δεν είχε ούτε την ποιότητα ούτε κυρίως ιδέες για ν' αλλάξει τη μοίρα του ματς. Η άμυνα των "πρασίνων" κράτησε μακριά από τον Καπίνο τους ταχείς και επικίνδυνους Μπεν - Μπαργκάν και όλα κύλησαν βάσει σχεδίου για το "τριφύλλι". Μολονότι ο Ρισβάνης στο 54' έχασε ένα εύκολο γκολ στέλνοντας από το ένα μέτρο την μπάλα άουτ, ο Μπεργκ δεν λάθεψε και με το τρίτο τέρμα του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την προσωπική παράστασή του.

Ήταν αυτό που χρειάζονταν οι φιλοξενούμενοι για να αισθανθούν ακόμη πιο άνετα και να μην κινδυνεύσουν στο ελάχιστο στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Αναστασίου φρέσκαρε την 11άδα του, το ίδιο και ο Ντόστανιτς, αλλά τίποτα δεν άλλαξε σ' ένα ματς που κρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

MVP

Ο Μάρκους Μπεργκ "σημάδεψε" άλλη μία νίκη του Παναθηναϊκού. Ένα γκολ αυτή τη φορά, αλλά δύο ασίστ από τον Σουηδό φορ, ο οποίος με τον καιρό κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κενάν Μπαργκάν απέτυχε να φέρει σε δύσκολη θέση τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Εκτός αγώνα από νωρίς ο άσος της Βέροιας, άργησε ν' αντικατασταθεί.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός των αγώνων μακριά από τη Λεωφόρο είναι εμφανώς πιο αποτελεσματικός. Εκμεταλλεύτηκαν οι "πράσινοι" τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και δεν άφησαν περιθώρια σ' έναν υποδεέστερο αντίπαλο όπως η Βέροια, η οποία επιχείρησε να μείνει πίσω, αλλά δεν αμύνθηκε σωστά.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος (62' Καλτσάς), Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (62' Γκονσάλβες), Μπαρκάν (80' Κομόλοφ), Γεωργιάδης

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (77' Καρέλης), Ατζαγκούν (67' Μπαϊράμι), Μπεργκ (88' Δώνης)

Φωτογραφικές στιγμές

Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS
Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS
Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS
Βέροια - Παναθηναϊκός 1-3
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK