Αρης-Εργοτέλης 1-1

Ο Εργοτέλης άντεξε στο σφυροκόπημα του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Κατσικοκέρης ισοφάρισε το τέρμα του Ακόστα, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ολίσε.

Αρης-Εργοτέλης 1-1

H εικόνα του αγώνα

Σ' ένα παιχνίδι χαμηλού τέμπου ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Ακόστα και να ρίξει ακόμη περισσότερο βάλιουμ στο ρυθμό του αγώνα. Τελικώς αυτό του στοίχισε διότι προφανώς οι κίτρινοι δεν περίμεναν ότι ο Εργοτέλης (των πολλών απουσιών αλλά και του επιθετικού σχήματος που παρέταξε ο Καραγεωργίου) θα ήταν σε θέση να αντιδράσει. Και όμως, οι Κρητικοί το έπραξαν τιμωρώντας σκληρά στο 32' ένα από τα λιγοστά αμυντικά λάθη του Αρη στο ματς.

Στη συνέχεια, ο Μανουέλ Μασάδο έκανε ότι μπορούσε από το χέρι του για να δώσει πνευμόνια και ρυθμό στην ομάδα του. Η είσοδος του Τριανταφυλλάκου χάρισε όγκο στην επίθεση του Αρη αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν αυτό το ένστικτο του κίλερ που χρειαζόταν για να τελειώσουν ένα τέτοιου είδους ματς.

Οχι ότι δεν έφτιαξαν ευκαιρίες κόντρα σε μία έτσι και αλλιώς μετριότατη άμυνα. Δημιούργησαν προϋποθέσεις, βρήκαν τους χώρους που ήθελαν αλλά οι τελικές πάσες ή και οι τελικές προσπάθειες ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Κάπως έτσι χάθηκαν οι ευκαιρίες του Καστίγιο στο 66', του Παπαζαχαρία στο 77' πάλι του Καστίγιο στο 79' και του Τριανταφυλλάκου στο 85'.

Στο τέλος βέβαια έβαλε το χεράκι του και ο Πίρσον πραγματοποιώντας την επέμβαση του ματς στην κεφαλιά του Λαζαρίδη στις καθυστερήσεις. Μ' αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο ο Εργοτέλης πήρε το "Χ" αν και είδε για δεύτερη σερί αγωνιστική παίκτη του να αποβάλλεται (Ολίσε στις καθυστερήσεις).

MVP

Πρακτικός ο Νίκος Κατσικοκέρης. Μία φορά βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη και τα κατάφερε περίφημα χαρίζοντας τον πούτιμο βαθμό στην ομάδα του. Ισως η αποκάλυψη της φετινής Superleague.

Aδύναμος Κρίκος

Επιθετικοί που λειτουργούσαν σαν αμυντικοί οι στράικερ του Αρη. Κανένα νεύρο, πολλές περιττές ενέργειες, καμία ουσία. Οταν άρχισαν να σοβαρεύονται ήταν πλέον αργά.

Αρης-Εργοτέλης 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK