Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 0-0

Ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση του Αστέρα και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην Τρίπολη με το 0-0. Τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα για τους Κρητικούς. Πέμπτη απώλεια στην έδρα τους για τους Αρκάδες.

Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 0-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Την ημέρα που ο Μπακασέτας σκόραρε δύο γκολ στην πρεμιέρα του με τη φανέλα του Άρη η ομάδα στην οποία ανήκει δυσκολευόταν να βρει δίχτυα κόντρα σε έναν πολύ καλά κλεισμένο ΟΦΗ.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Τρίπολης Αρκάδες και Κρητικοί έπαιξαν ανοιχτά με τον ΟΦΗ πάντως να περιορίζει τα μεσοεπιθετικά ατού του Αστέρα Τρίπολης. Ο μόνος που κάπως κατάφερε να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα και έκανε ευκαιρίες ήταν ο φορμαρισμένος Καράσκο. Ο Αργεντινός είχε δύο απίθανα σουτ προς την εστία του ΟΦΗ τα οποία απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Φερνάντεζ.

Το 0-0 ήρθε να προστεθεί στα αγαπημένα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην Αρκαδία. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στα πέντε ματς που έχουν δώσει στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που πίεζε, ο ΟΦΗ προσπαθούσε απλά να μην δεχθεί γκολ και αυτό εγκλώβισε και κράτησε το ματς στο μηδέν και όλα αυτά τη μέρα. Το αμυντικό παιχνίδι του ΟΦΗ επικράτησε του επιθετικού στιλ των Αρκάδων και όλα αυτά τη μέρα που ο παίκτης (Μπακασέτας) ο οποίος έχει χαρίσει τη μοναδική νίκη στον Αστέρα επί του ΟΦΗ στην Τρίπολη έκανε πρεμιέρα με τη φανέλα του Άρη σκοράροντας δύο γκολ.

MVP

Ο Ντάνι Φερνάντεζ. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ όσες φορές χρειάστηκε ήταν "ζεστός" ενώ έκανε και δύο μεγάλες αποκρούσεις σε σουτ του Καράσκο.

Κλειδί αγώνα

Η άμυνα ήταν αυτή που έκρινε το ματς. Ο Σα Πίντο διάβασε καλά τα ατού του Αστέρα, έβαλε ;;ασφυκτικό πρέσινγκ σε Ντε Μπλάσις και Καράσκο και το 0-0 ήρθε ως φυσιολογική συνέπεια.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μπαράλες "βυθίστηκε" στα στόπερ του Άρη, πήρε κάποιες πρώτες μπαλιές, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του ΟΦΗ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Κάφα), Σανκαρέ, Γκοιάν, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (62' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλαϊτζίδης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69' Στάθης), Περογαμβράκης (86' Μπανούσης), Παπάζογλου (92' Ροβίθης).

Στιγμές από την Τρίπολη

Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 0-0

Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 0-0

Αστέρας Τρ.-ΟΦΗ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK