Πανιώνιος - Πανθρακικός 2-1 (VIDEOS)

Με δύο εκπληκτικά γκολ από τους Μητρόπουλο και Γιάννου, ο Πανιώνιος πήρε βαθμολογική "ανάσα" επικρατώντας εντός έδρας του Πανθρακικού με 2-1. Μείωσαν με τον Τζάνη οι φιλοξενούμενοι.

Πανιώνιος - Πανθρακικός 2-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση. Μόλις στο 29ο δευτερόλεπτο, ο Τασουλής μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού από αριστερά, γύρισε την μπάλα, ο Μπουμάλ δεν την βρήκε με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Μητρόπουλος. Ο μέσος του Πανιωνίου έπιασε ένα τρομερό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

Κυρίαρχοι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, χωρίς να επιτρέπουν στον Πανθρακικό να απειλήσει. Στο 32' καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος σε μια εύκολη σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Ίγκορ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Γιάννου (55'), ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι έπειτα από γύρισμα του Φούντα. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 62' ο Πανθρακικός κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Ντιγκινί έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, σέντραρε προς την αντίπαλη περιοχή και ο Τζάνης με το κεφάλι έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Από το σημείο αυτό, ο Πανθρακικός πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο. Στο 65' ο Ίγκορ λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίδια, όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Ο Ουζουνίδης προσπάθησε να γεμίσει το κέντρο του, περνώντας μέσα και τον Σιώπη, ρίχνοντας το βάρος στα αμυντικά καθήκοντα. Τα λεπτά περνούσαν και οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο, μέχρι που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης.

Κάπως έτσι ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει το σκορ και μαζί και τους 3 βαθμούς οι οποίοι μπορεί να φανούν κάτι παραπάνω από πολύτιμοι στην προσπάθεια παραμονής στη Super League.

MVP

Ο Μητρόπουλος σήμερα έδειξε γιατί αποτελεί από τους βασικότερους παίκτες στο ρόστερ του Πανιωνίου. Ο νεαρός μέσος με το γκολ που πέτυχε "από τα αποδυτήρια", έδωσε άλλη ψυχολογία σε όλους τους συμπαίκτες του κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Σίγουρα, ένα μεγάλο μερίδιο της σημερινής νίκης του ανήκει.

Αδύναμος Κρίκος

Ασταθής στο σημερινό ματς ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Παπαδόπουλος. Φέρει καθαρή ευθύνη στο γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι, ενώ στην επανάληψη πάλι από λάθος τοποθέτηση, λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο στην κεφαλιά του Ίγκορ.

Σχόλιο

Μεγάλη νίκη τόσο στο βαθμολογικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Πανιώνιος έψαχνε μόνο τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό, προκειμένου να καταφέρει να πλησιάσει την 14η θέση και να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν αποφασισμένοι. Ο Πανθρακικός υπέστη κι ένα αρχικό σοκ η αλήθεια είναι με το γκολ από το 1ο λεπτό και έδειξε να ξυπνάει στο δεύτερο ημίχρονο, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (68' Σιώπης), Μπουμάλ (82' Μασούρας), Φούντας (90+2' Μπακασέτας), Γιάννου.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62' Μπαλντά), Ποτουρίδης, Ρομέου (79' Μάρτινς), Εμπόου, Τζάνης (73' Χασομέρης), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK