ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" το ματς με τη Βέροια από το... 4ο λεπτό και πήρε μία ευρεία νίκη (4-1) στην Τούμπα που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο. Σκόραρε δις ο Σαλπιγγίδης, το παρθενικό του πέτυχε ο Μαντούρο.

ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από το 5-1 επί του Ηρακλή, αλλά ουσιαστικά προερχόταν από τη "σφαλιάρα" της Νέας Σμύρνης το περασμένο Σάββατο.

Ο περίπατος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή είναι δεδομένο πως λειτούργησε ευεργετικά, αλλά ο Δικέφαλος αναζητούσε μία παρόμοια νίκη και για το πρωτάθλημα, όχι μόνο για να ικανοποιήσει τον κόσμο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές τους ίδιους τους εαυτούς τους. Το ματς με τη Βέροια προσφερόταν γι' αυτό και ουσιαστικά αυτό έγινε.

Χρειάστηκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα στην Τούμπα για να ανοίξει το σκορ με το γκολ του Ολίσε και μόλις 5 λεπτά για να έρθει το δεύτερο γκολ -και παρθενικό- του Μαντούρο. Η αποστολή είχε ολοκληρωθεί. Ο Δικέφαλος είχε "αγκαλιάσει" τους τρεις βαθμούς και αναζητούσε πλέον μία ευρεία νίκη.

Ο Σαλπιγγίδης (στο 13') βοήθησε σε αυτό αν και μέχρι το επόμενο γκολ (πάλι από τον Σαλπιγγίδη) μεσολάβησαν 53 λεπτά. Σε αυτά ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, χωρίς να χάσει τον προσανατολισμό του και -κυρίως- χωρίς να επαναπαυθεί, ενώ η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Γκονσάλβες στα πρώτα λεπτά του β' μέρους (56').

Με το 4-1 να διαμορφώνεται νωρίς στο πρώτο μέρος και τον κόσμο να δείχνει τόσο ικανοποιημένος ώστε να ασχολείται πλέον... με τον Άρη, το ματς, αλλά και το σκορ είχε πάρει το δρόμο του.

MVP:

Ο Κώστας Κατσουράνης μοίρασε δύο ασίστ στον Σαλπιγγίδη και ήταν από τους πιο ενεργούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος:

Το να βάλεις κάποιον από τη Βέροια θα είναι άδικο από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν από το 30ο δευτερόλεπτο και μέχρι να συνέλθουν δέχθηκαν το δεύτερο γκολ.

Σχόλιο:

Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητά του απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα με ευρεία νίκη, κάτι σπάνιο την εφετινή σεζόν. Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, ούτε χρειάστηκε ανατροπή. Επίσης, σπάνιο την εφετινή σεζόν. Για δεύτερο σερί ματς γέμισε τους φιλάθλους του και έδειξε πολλά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει (και να περάσει) ο Στέφενς. Επίσης, σπάνιο για εφέτος. Οσον αφορά στη Βέροια, αφήνει το συγκεκριμένο παιχνίδι στην άκρη και επικεντρώνεται στη δύσκολη συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσουράνης (72' Τζιόλης), Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Βούκιτς (78' Νίνης), Σαλπιγγίδης

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (71' Κομόλοφ), Μπαργκάν (46' Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (46' Γκονσάλβες), Καλτσάς, Σισοκό

ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
WWW.MOTIONTEAM.GR
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
WWW.MOTIONTEAM.GR
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
WWW.MOTIONTEAM.GR
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
WWW.MOTIONTEAM.GR
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
WWW.MOTIONTEAM.GR

News 24/7

24MEDIA NETWORK