Πατάει... γκάζι για πλέι οφ ο Πλατανιάς!

Ο Πλατανιάς πήρε ακόμη μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού για την 21η αγωνιστική της Super League και μείωσε την απόσταση από την πρώτη 5άδα στον έναν βαθμό!

Πατάει... γκάζι για πλέι οφ ο Πλατανιάς!

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Πλατανιάς καταφέρνει να προσθέτει βαθμούς και με τους 32 που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, βρίσκεται πλέον στο -1 από την προνομιούχο πρώτη πεντάδα.

Στο Αγρίνιο οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 27ο λεπτό με πέναλτι του Μανούσου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του Χαντάκια.

Στο 55', ένα λεπτό μετά μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παναιτωλικού, ο Πλατανιάς πέτυχε ακόμη ένα γκολ βάζοντας στέρεες βάσεις για την τελική επικράτησή του. Ο Γιορέντε έκανε το κόρνερ από αριστερά, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Καρυπίδης με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν με τον Ρέι στο ντεμπούτο του(είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή). Ο μέσος των γηπεδούχων, πέρασε τέσσερις αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή και με σουτ με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Κλέσιο (74’ Κουτρομάνος), Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λόπες (69’ Παπαδόπουλος), Μπράβο (58’ Άλβαρο Ρέι), Ρόσα, Μαρκόβσκι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86’ Μαραγκός), Γιορέντε (89’ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μανούσος (75’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK