Νηστεία... τέλος στην επαρχία! Διπλό στην ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός.

Με τον Ρόμπιν Λουντ να πραγματοποιεί συγκλονιστική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του διπλό τη φετινή περίοδο κερδίζοντας 1-0 την ΑΕΛ στην Λάρισα. Ελάχιστες οι φάσεις στο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Μπλέκουν στη βαθμολογία οι "βυσσινί".

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos larisa omadiki panigiriki EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος για το διπλό και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά. Πάθος, έλεγχος του ρυθμού, κάποιες λίγες αλλά καλές φάσεις και μπόλικο τρέξιμο.

Το γρήγορο γκολ του Ρόμπιν Λουντ στο 19ο λεπτό, μετά από όμορφη πάσα του Δώνη και γλίστρα του Ζίζιτς, έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, που το... απέκτησαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του Ηλίας Φυντάνη, ο οποίος έριξε στη "μάχη" τον Αγκάνοβιτς που αναστάτωσε την δεξιά πλευρά των "πράσινων" και έφτιαξε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. Καθαρή φάση όμως... γιοκ!

Η πρώτη ουσιαστική φάση της ΑΕΛ ήρθε στο... 89ο λεπτό, όταν ο Μασούρας χόρεψε τους πάντες στα δεξιά και έκανε το γέμισμα, με τον Αγκάνοβιτς να στείλει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Βλαχοδήμου.

Τι κρατούν οι "πράσινοι"; Ήταν πιο ομάδα στην Λάρισα με τους νεαρούς παίκτες (κυρίως τον Κάτσε) να δείχνουν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο. Μάλιστα το "φάντασμα" του υποβιβασμού απομακρύνθηκε για τα καλά, οπότε στην συνέχεια μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Φυντάνης πρέπει να κρατήσει το δεύτερο μέρος και να αποτελέσει οδηγό για την... περίεργη συνέχεια, που φέρνει τους "βυσσινί" έξι πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67' Περόνε), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (62' Γκόλιας), Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (46' Αγκάνοβιτς), Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Κριζμάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κάτσε (87' Κολοβέτσιος), Λούντ, Τζανδάρης (94' Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (74' Στάικος), Δώνης.

Σκόρερ: 0-1 (19' Λουντ).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK