Η κούρσα του τίτλου για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

Ποιο είναι το πρόγραμμα των δύο διεκδικητών του τίτλου; Τι θα πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος για να καλύψει τη διαφορά των 7 βαθμών. Που κινδυνεύει να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός; Τι ισχύει στην ισοβαθμία. Δείτε ποια είναι η.... τελική ευθεία της Super League.

Η κούρσα του τίτλου για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα που συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή της βαθμολογίας, απέχοντας πλέον 7 βαθμούς από την πρώτη θέση (51 ο Ολυμπιακός, 44 ο Πανιώνιος).

Είναι όμως οι "κυανέρυθροι" σε θέση να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα; Το πρόγραμμα των δύο ομάδων στις τελευταίες 8 αγωνιστικές της εφετινής Super League μας βοηθά να βγάλουμε συμπεράσματα.

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμη να περάσει από Τούμπα και Λεωφόρο κρατά ζωντανή την ελπίδα στην Πλατεία, όμως για να μπορεί να έχει τύχη ο Πανιώνιος, θα πρέπει να κάνει το 8 στα 8, ελπίζοντας παράλληλα σε 2 ήττες και μια ισοπαλία των "ερυθρόλευκων",

Θα πρέπει να κρατήσουμε ακόμη ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Ολυμπιακός έχει το... πάνω χέρι, καθώς είχε κερδίσει με 2-0 στη Νέα Σμύρνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

23η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - ΑΕΚ

24η αγωνιστική

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Πανιώνιος - ΑΕΛ

25η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός

26η αγωνιστική

Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Πανιώνιος - Ατρόμητος

27η αγωνιστική

Κέρκυρα - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

28η αγωνιστική

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - Πλατανιάς

29η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Κέρκυρα - Πανιώνιος

30η αγωνιστική

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - Λεβαδειακός

Αναλυτικά η βαθμολογία σε 22 αγωνιστικές:

Η κούρσα του τίτλου για Ολυμπιακό και Πανιώνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK