Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2

O Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από την Καλλονή, είχε δοκάρι και έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ (2-0), παραμένοντας αήττητος για όγδοο σερί παιχνίδι. Χουάνμα και Καράσκο τα γκολ.

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ:

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε μετά από εννιά μήνες στο Ολυμπιακό Στάδιο και με επιβλητική εμφάνιση και... στρατιωτική ενίσχυση από τον Χουάνμα ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλλονής. Ο Χουάνμα άνοιξε το σκορ στο 35, χαιρέτισε αλα Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Αρκάδες έβαλαν από το πρώτο μέρος τις βάσεις για να φύγουν χαμογελαστοί από το ΟΑΚΑ.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό του περσινού Τελικού Κυπέλλου, ο Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στην Καλλονή η οποία έβαλε δύσκολα στον Μπαντή μόνο με μακρινά σουτ.

Με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις σε μεγάλη μέρα και τον Μουνάφο άξιο συμπαραστάτη στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Αστέρας αξιοποίησε το μεγάλο γήπεδο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Μουνάφο, Ουσέρο, Καράσκο, Χουάνμα και Ντε Μπλάσις "έκρυβαν" την μπάλα και πρόσφεραν θέαμα στο παγωμένο και άδειο ΟΑΚΑ. Το γκολ ήρθε από τον Χουάνμα στο 35ο λεπτό μετά από ταχύτατη συνεργασία των Ντε Μπλάσις και Μουνάφο. Το 0-1 απλά σφράγισε την ανωτερότητα του Αστέρα σε ένα παιχνίδι όπου η Καλλονή είχε μόνο ξεσπάσματα με μακρινά σουτ που επιχειρούσαν οι Μανούσος και Λεοζίνιο.

Το Ολυμπιακό Στάδιο και ο μεγάλος αγωνιστικός χώρος βοήθησαν τον Αστέρα να ξεδιπλώσει τους επιθετικούς του αυτοματισμούς και ειδικά στο δεύτερο μέρος υπήρχαν διαστήματα που οι Αρκάδες είχαν για πολλά λεπτά την μπάλα στην κατοχή τους και δημιουργούσαν απανωτές ευκαιρίες.

Σε μια από αυτές ο Μουνάφο με άψογο στιλ έβγαλε μόνο τον Καράσκο απέναντι από τον Χογκ και ο Αργεντινός σκόραρε με ωραίο πλασέ. Το 0-2 ήρθε σε ένα σημείο που η Καλλονή δεν προλάβαινε να αλλάξει δεύτερη πάσα καθώς οι ποδοσφαιριστές του Βεργέτη κέρδιζαν την μπάλα και έβγαιναν μπροστά.

MVP:

Ο Ντε Μπλάσις δεν έβαλε γκολ, αλλά ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Από τα πόδια του πέρασαν όλες οι φάσεις που έβγαλε ο Αστέρας.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Ο Γιορέντε τα βρήκε σκούρα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Καράσκο, Ουσέρο και Ντε Μπλάσις. Ο Μαντζουράκης τον έκανε αλλαγή καθώς ήταν ο αδύναμος κρίκος του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ:

Ο Αστέρας βρήκε χώρους, έπαιξε υποδειγματικά στο ανοιχτό γήπεδο και είχε εύκολο έργο κόντρα στην άμυνα της Καλλονής. Οι παίκτες του Βεργέτη βρήκαν ιδανικούς χώρους για να παίξουν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κεϊτά (Φαρία 76'), Καλτσάς, Γιορέντε (Καζάκης 77'), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (Γκναμπουγιού 68').

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (Τσαμπούρης 81'), Ντε Μπλάσις (Ζησόπουλος 79'), Καράσκο (Κάφα 85'), Χουάνμα.

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK