Τριάρα στο... χαλαρό η ΑΕΚ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕΛ και επέστρεψε στην πρώτη πεντέδα της βαθμολογίας. Γκολ στην επιστροφή τους Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα. Γκάφα από Ξενοδόχοφ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
aek panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά τόσο από άποψη ρυθμού όσο και μαρκαρισμάτων. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπακάκης γύρισε στο πίσω δοκάρι, όμως ο Βάργκας με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή για την Ένωση, όταν ο Λαμπρόπουλος πήρε κεφαλιά και ο Ξενοδόχοφ με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.

Ο πορτιέρε της ΑΕΛ, ωστόσο, υπέπεσε σε τεράστια γκάφα λίγο αργότερα. Ο Τόμας Πέκχαρτ πήρε μία κεφαλιά, με τον Ξενοδόχοφ να πιστεύει πως η μπάλα θα έβγαινε άουτ, με αποτέλεσμα απλά να την παρακολουθεί να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΝΙΚΗ

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό. Παρόλα αυτά η Ένωση είχε δοκάρι στο 47ο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ στο 72' η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Αβραάμ έπιασε κεραυνό και ο Ανέστης (που ξεκίνησε αντί του Μπάρκα) έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ πετυχαίνει δυο ακόμα γκολ. Ο Τσιγκρίνσκι, που επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις μήνες, έκανε το 2-0 με το κεφάλι, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Αλμέιδα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 91'.

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης (Τσιγκρίνσκι 50'), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (Αϊντάρεβιτς 62'), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (Αλμέιδα 70').

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (Θεοδωρόπουλος 56'), Ρέντζας, Αβραάμ, Φατιόν, Φάρκας, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε (Κόντορ 46'), Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς (Ρέγες 73'), Βαρέλα, Ναζλίδης.

Σκόρερ: 1-0 (Πέκχαρτ 24'), 2-0 (Τσιγκρίνσκι 81'), 3-0 (Αλμέιδα 92').

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK