Ο Πετράκης έπαθε... Ίβιτς ή το ανάποδο;

Έγινε κι αυτό στην Super League. Γιάννης Πετράκης και Βλάνταν Ίβιτς τα... πήραν με δυο παίκτες τους και τους έκαναν αλλαγή νωρίς-νωρίς στα παιχνίδια των ΠΑΣ, ΠΑΟΚ! Διαβάστε ποιοι είναι και σε ποιο λεπτό αποχώρησαν.

Ο Πετράκης έπαθε... Ίβιτς ή το ανάποδο;
ivic petrakis

Ο Γιάννης Πετράκης, αν και η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ, προχώρησε σε αλλαγή για λόγους τακτικής μόλις στο 32ο λεπτό. Αντικατέστησε τον Βιντάλ με τον Γιάκο προφανώς έχοντας παράπονα...τακτικού χαρακτήρα από τον Βραζιλιάνο.

Μετά από επτά λεπτά όμως ο Λεβαδειακός ισοφάρισε και τελικά έφτασε και στην ολική ανατροπή. Πέρα από το ότι η αλλαγή δεν δικαιώθηκε εκ των πραγμάτων μήπως θα πρέπει στον ΠΑΣ να βρουν και μία συγκεκριμένη θέση στο παλικάρι για να αγωνίζεται; Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 4 φορές στα δεξιά της επίθεσης, 2 ως δεκάρι και 1 ως δεύτερος επιθετικός.

Και όλα αυτά μόλις στα 20 χρόνια του και την εμπειρία προφανώς να μην του ξεχειλίζει και από τα μπατζάκια.

Παρά τη...σύγχυση πάντως ο νεαρός έχει βρει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 4 στο Κύπελλο δείχνοντας ότι παρά το γεγονός ότι το σύστημα της ομάδας δεν τον βολεύει ιδιαίτερα, μπορεί να προσαρμόζεται στις συνθήκες.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό ήταν προγραμματισμένο την ίδια ώρα (17:15) με αυτό του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ. Ο Βλάταν Ίβιτς έκανε επίσης αλλαγή νωρίς (29ο λεπτό) τον Μπίσεσβαρ, γιατί ο Ολλανδός δεν άκουγε τις εντολές του!

Έτσι, στη θέση του πέρασε ο Πέλκας. Πάντως τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο ΠΑΟΚ δεν... κέρδισαν, με τους Γιαννιώτες μάλιστα να χάνουν με 2-1 από τους Βοιωτούς αν και προηγήθηκαν στο σκορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK