Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0

Τα δύο γκολ του Μουνιός στο δεύτερο ημίχρονο έκριναν την αναμέτρηση του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού για την 22η αγωνιστική της Super League.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εικόνα αγώνα:

Eξ αρχής ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έπειθε ως ομάδα στο χορτάρι, έψαχνε περισσότερο το γκολ, είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ως στόχο πρώτα απ' όλα να εξασφαλίσουν την ισοπαλία και αν προκύψει, να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε γκολ στο βροχερό Αγρίνιο, αλλά ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε μεγάλο ρόλο η διάθεση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι απέναντι στον ακίνδυνο Λεβαδειακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα διαφοροποιήθηκε και το παιχνίδι άνοιξε και σε αυτό έπαιξε ρόλο το 1-0. Συγκεκριμένα, στο 61ο λεπτό, ο Παπάζογλου έβγαλε ωραία κάθετη πάσα και ο Μουνιός με εξαιρετικό πλασέ με το δεξί άνοιξε το σκορ.

Ο Λεβαδειακός ξύπνησε και προσπάθησε να αντιδράσει με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Βαγγέλη Μάντζιο. Δεν τα κατάφερε. Στο 93ο λεπτό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μουνιός με κοντινή προβολή έπειτα από επέμβαση του Βερέμκο, έκανε το 2-0. Με δυο δικά του γκολ, αν και μπήκε αλλαγή στο ματς, η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στους τρεις βαθμούς.

MVP:

Ο Μουνιός, φυσικά, για τα δύο γκολ, αλλά και ο Κάπελ που είχε τρομερή ενέργεια.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Λεβαδειακός δεν είχε αντίδραση στο ματς και έβγαλε πολλά προβλήματα η άμυνά του. Χαρακτηριστική η φάση του 1-0.

Σχόλιο:

Δεν υπάρχει, πλέον, θέμα παραμονής για Παναιτωλικός. Καθάρισε και κοιτάζει ψηλότερα. Θεωρητικά έχει ελπίδες για πεντάδα και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ελπίζει. Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, ήταν κακός. Πήγε με παθητική διάθεση και δεν πήρε τίποτα από το ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46' Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72' Ο. Φερέιρα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74' Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK