Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης των 9 παικτών -αποβλήθηκαν Μεχία και Ρέντζας- έφυγε με παλικαρίσιο διπλό από τη Νέα Σμύρνη (1-0), αφήνοντας τον Πανιώνιο στους 24 βαθμούς. Ο Διαμαντάκος στο 87' το γκολ της μεγάλης νίκης.

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα του αγώνα:

Ο Εργοτέλης ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε ιδανικές συνθήκες στα προηγούμενα 10 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, το κατάφερε υπό αντίξοες, κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι Κρητικοί αν και αγωνίζονταν με 9 παίκτες μετά τις αποβολές (με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι δύο) των Μεχία και Ρέντζα, απέδρασαν νικηφόρα από την έδρα των κυανέρυθρων, χάρις στο τέρμα του Διαμαντάκου στο 87ο λεπτό του αγώνα.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επιβάλει τον ρυθμό του στο ματς, όμως ο Εργοτέλης έδειχνε διατεθειμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του, όπως και εν τέλει έπραξε.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 66' λόγω της αποβολής του Μεχία και με 9 από το 74' μετά και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ρέντζας. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα κατάφερνε έστω και την ύστατη ώρα να πάρει το τρίποντο, ο Εργοτέλης έκανε τη ζημιά και «έκλεψε» τη νίκη λίγο πριν από την εκπνοή, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.

MVP:

Ποιος άλλος από τον σκόρερ. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος κατάφερε να αξιοποιήσει τη μία και μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, όταν η ομάδα του ήταν με την πλάτη στον τοίχο και μοχθούσε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Η δική του αποτελεσματικότητα, χάρισε στον Εργοτέλη τη σπουδαία αυτή νίκη.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κούρος είναι ο παίκτης που φάνηκε να αιφνιδιάζεται στη φάση του γκολ του Εργοτέλη και φέρει ευθύνη σε μεγάλο βαθμό για το γεγονός ότι η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Διαμαντάκο. Θα ήταν όμως άστοχο να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη και μόνο, καθώς η ανασταλτική ολιγωρία ήταν συνολική.

Σχόλιο:

Άξιος της μοίρας του ο Πανιώνιος ο οποίος αν και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και τον χρόνο για να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη, κατάφερε να δεχτεί γκολ από μία ομάδα που είχε ως κύριο μέλημα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Αυτός είναι παράλληλα ο λόγος για τον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Εργοτέλη. Δεν ήταν άλλωστε μικρό το επίτευγμά του. Αν αναλογιστούμε μάλιστα την ψυχολογική πίεση από τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη για τους Κρητικούς, η επιτυχία τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Παναγόπουλος):Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης (76' Ντούνης), Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Λάσνικ, Κολοβός (87' Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γιάννου

Εργοτέλης (Ουζουνίδης):Στοΐκοβιτς, Ρέντζας, Μεχία, Σαρρής, Πίτσος, Ιμπραΐμ, Καρντσόσο, Χαντί, Μπαντιμπανγκά (76' Κοζορώνης), Κούμπικ (70' Γιοβάνοβιτς), Διαμαντάκος (92' Μπουχαλάκης)

Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
INTIME SPORTS
Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
INTIME SPORTS
Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
INTIME SPORTS
Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
INTIME SPORTS
Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK