Σκόρπισε τη Βέροια στους... πέντε ανέμους ο Παναθηναϊκός

Για ακόμη μία φορά τον τελευταίο μήνα, ο Παναθηναϊκός του έδωσε και... κατάλαβε. Οι πράσινοι ήταν ασταμάτητοι στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο συνέτριψαν με 5-0 την αδύναμη Βέροια. Χατ-τρικ ο Μπεργκ (με δύο πέναλτι) από ένα γκολ Κλωναρίδης και Βιγιαφάνιες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερη πεντάρα μέσα σε μόλις λίγες ημέρες για τον Παναθηναϊκό που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Οι "πράσινοι' επικράτησαν με 5-0 της Βέροιας στη Λεωφόρο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους φέτος (κόντρα στον Αστέρα το 5-0).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους αφού στο 17' κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Μίλιεβιτς της Βέροιας μέσα στην περιοχή. Ο Μάρκους Μπεργκ που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης πέτυχε γκολ, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να είναι σε οριακή θέση. Δεν πτοήθηκε όμως και στο 21' τελικά σκόραρε μετά από μπαλιά του Μπεργκ.

Στο 37' οι "πράσινοι" κέρδισαν νέο πέναλτι αφού ο Αντονιάν αυτή τη φορά έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Μετά από μια μίνι-κουβέντα μεταξύ Μπεργκ και Βιγιαφάνιες για το ποιος θα το εκτελέσει, τελικά ο Σουηδός έκανε το 3-0 για το Τριφύλλι. Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού στο 41' ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του μετά από μπαλιά του Χατζηγιοβάννη και υπέροχο πλασέ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός κατέβασε ταχύτητα, αλλά ο Βιγιαφάνιες δεν έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Στο 57' μετά από πάσα του Ζέκα προς τον Μπεργκ, η μπάλα έφτασε στον Αργεντινό και εκείνος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να χάνει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ζέκα, Λουντ (72’ Ρέις), Εμποκού (28’ λ.τ. Χατζηγιοβάννης), Κλωναρίδης (59’ Λέτο), Μπεργκ.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ. Ντόστανιτς): Λόπεζ, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας (46’ Κωνσταντινίδης), Χαλιφά, Λινάρδος (65’ Παπαδόπουλος), Στόιτσεφ, Κάλβο (71’ Μαυρίας), Σαρπόνγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE LEAGUE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK