ΠΑΟΚ και τα... μυαλά στα κάγκελα!

Ο ΠΑΟΚ πήρε πανάξια νίκη με 2-0 με τα γκολ του Σάκχοφ και του Πρίγιοβιτς στο δεύτερο μέρος. Πιο ουσιαστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ο "Δικέφαλος". Τρίτη συνεχόμενη ήττα μετά από 21 χρόνια ο ΟΣΦΠ!

ΠΑΟΚ και τα... μυαλά στα κάγκελα!

Στην τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα (είχαν προηγηθεί αυτές με ΑΕΚ και Πανιώνιο), καθώς με τέρματα των Σάκχοφ (53΄) και Πρίγιοβιτς (60΄) οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-0 των "ερυθρόλευκων" στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερο ενθουσιασμό από τον ΠΑΟΚ και για περίπου μισή ώρα είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως στη συνέχεια ο "δικέφαλος" ισορρόπησε το ματς και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι "ασπρόμαυροι" προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, καταφέρνοντας να κρατήσουν τους "ερυθρόλευκους" μακριά από την περιοχή τους.

Οι βάσεις που έθεσε ο ΠΑΟΚ στο τέλος του πρώτου μέρους, τον βοήθησαν προκειμένου να καταφέρει να βρει το γκολ που ζητούσε στο δεύτερο μέρος. Στο 53', ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σάκχοφ με κοντινό πλασέ, μετά από ασταθή απόκρουση του Λεάλι, έκανε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα ακόμη γκολ, με τον Ενρίκε να κάνει το γύρισμα από τη δεξιά πλευρά και τον Πρίγιοβιτς με κοντινό πλασέ να νικά για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ και τα... μυαλά στα κάγκελα!

Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς και το τελευταίο μισάωρο στο ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα άγγιξε στις καθυστερήσεις το 3-0, όταν ο Ουάρντα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Λεάλι με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό σφύριγμα του Κύζα (σε γενικές γραμμές η διαιτησία του ήταν καλή), βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει για τη σπουδαία νίκη. Από την άλλη πλευρά το συναίσθημα της απογοήτευσης ήταν έκδηλο στον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια!

*Στο 0-0 ο Σάκχοφ φάνηκε να ακουμπά την μπάλα με το χέρι σε σουτ του Σισοκο. Ο Ηρακλής Τσίκινης τονίζει στο Contra.gr πως δεν υπάρχει παράβαση, καθώς το χέρι είναι ακούσιο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς (78' Λέοβατς), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα, Τζάλμα Κάμπος (73' Κάτσε), Ενρίκε (65' Μυστακίδης), Πρίγοβιτς.

ΟΣΦΠ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Ανδρούτσος (62' Μάρτινς), Ελιονούσι (67' Μανθάτης), Φορτούνης, Σεμπα, Ανσαριφάρντ (79' Καρντόζο).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK