Τον Ηρακλή δεν θα τον κερδίσεις. Τον Ηρακλή!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το πέναλτι του Μπεργκ στο Καυτανζόγλειο αλλά ο ψυχωμένος Ηρακλής ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Τελάντερ και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία. Τιμωρήθηκε από την αστοχία της η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
perone zeka MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φύγει με άνετο διπλό από το "Καυτανζόγλειο", όμως την... πάτησε όπως ο ΠΑΟΚ, χαλάρωσε και τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στο τέλος θα μπορούσε ακόμα και να χάσει!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με τους πράσινους όμως να κυριαρχούν και να χάνουν φάσεις με τους Χουλτ στο 20' (απέκρουσε ο Χουάντερσον) και Βιγιαφάνιες νωρίτερα. Στο 36ο λεπτό ήρθε τελικά το γκολ, όταν ο Ρούσσος τράβηξε τον Μπεργκ και ο διαιτητής σωστά έδωσε πέναλτι. Ο Σουηδός από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και έκανε το 1-0, με τον Χουάντερσον να πέφτει στη σωστή γωνία.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Οι πράσινοι δεν... τράβηξαν φρένο και μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο μέρος.

Στάμου - Κουτρουμπής χτύπησαν στο κεφάλι χάσαμε πολλά λεπτά αγώνα. Στο 50ο λεπτό ο Λέτο βρήκε υπέροχα τον Μπεργκ που νικήθηκε από τον Χουάντερσον, ενώ στο 60' πήγε να μπει ένα ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ. Ο Μπεργκ έστρωσε στον Εμποκού, αυτός πήγε να κάνει κάτι σαν τακουνάκι. Η μπάλα πήρε ύψος και παραλίγο να μπει στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη χαλάρωσαν και άρχισαν τις περιττές ενέργειες, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ηρακλή να αρχίσουν να πιστεύουν στο αποτέλεσμα. Αυτό ήρθε στο 72ο λεπτό με τον... Τελάντερ! Ο Λεοζίνιο μπήκε στην περιοχή, με τον Λουντ απλά να τον κοιτάζει, έκανε το σουτ, ο Τελάντερ πήγε να διώξει αλλά μπλέχτηκε και έγινε το 1-1. Στη συνέχεια η κάθε ομάδα είχε από μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, αλλά έμεινε τελικά το "Χ".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να προβληματιστεί αρκετά με την συγκέντρωση και τις δυνατότητες κάποιων παικτών (Κουλιμπαλί, Λουντ), ενώ ο Σάββας Παντελίδης βλέπει πως οι παίκτες του τα καταφέρνουν εξαιρετικά κόντρα στους "μεγάλους" ( 2-2 με ΑΕΚ και 1-1 με ΠΑΟΚ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (Αγγελόπουλος 86'), Αργυρόπουλος, Δώνης, Στάμου, Ρούσσος (Ιντζόγλου 46'), Μοντέιρο (Γροντής 61'), Λεοζίνιο, Περόνε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής (Τελάντερ 62'), Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ (Μόλινς 74'), Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο (Μπουμάλ 64'), Μπεργκ.

Σκόρερ: 0-1 (Μπεργκ 37'), 1-1 ( 72΄Τελάντερ-αυτογκόλ).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK