Συνεπής στον πρωταθλητισμό ο Πανιώνιος, στο -3 από την κορυφή

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός αλλά τρομερά σπάταλος στις τελικέ προσπάθειες γι' αυτό και νίκησε μόνο με 1-0 την ΑΕΛ. Πήγαν να κλέψουν το βαθμό στο φινάλε οι Θεσσαλοί. Ενταση στο τέλος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε...ραψωδία χαμένων ευκαιριών από πλευράς Πανιωνίου εξελίχθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αν εξαιρέσει κανείς ρτο εύστοχο πλασέ του Μπεν στο 33' με το οποίο ο Ιστορικός πήρε τελικά τους βαθμούς της νίκης, ο κόσμος στο γήπεδο τραβούσε τα μαλλιά του, πρώτον με τις εξαιρετικές συνεργασίες των γηπεδούχων και δεύτερον για τον τρόπο που έχανε σχεδόν σίγουρα γκολ ο Γεσίλ.

Ο νεαοποκτηθείς φορ είχε ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερις καταπληκτικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Και στις τέσσερις όμως δεν σημάδεψε καλά και έστειλε την μπάλα είτε άουτ είτε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου ο οποίος με την απόδοσή του γλίτωσε την ΑΕΛ από πολύ βαρύ σκορ.

Επειδή όμως τα πράγματα στο ποδόσφαιρο πολλές φορές έρχονται ανάποδα, στον Πανιώνιο θα πρέπει να είναι απολύτως ευχαριστημένοι που πήραν έστω και με το φτωχό 1-0 τη νίκη διότι στο τέλος η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ντέλετιτς.

Λίγο πριν την εκπνοή δεν έλειψε και η ένταση αφού ο Αγκάνοβιτς αποβλήθηκε αφού έπιασε από το σβέρκο τον Ρισβάνη ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει...ανάποδες για να ένα σκληρό τάκλιν που δέχθηκε.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (84' Μαχμούτοβιτς), Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ (70' Λάμπρου).

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Ντέλετιτς, Μασαλέσα (69' Αναστασόπουλος), Καπός (61' Τσακοπίνο), Ικάουνιεκς (57' Βαρέλα), Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK