Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-2

Σερί ήταν και πάει για τον Πανιώνιο. Ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό (2-0) από τη Νέα Σμύρνη και έβαλε στοπ στο σερί 11 αήττητων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που "έτρεχε" η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό οι "κυανέρυθροι".

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε από νωρίς άσχημα για τον Πανιώνιο. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Μάντζιος μπήκε στην περιοχή, έκανε την μπαλιά στον Γιακουμάκη κι εκείνος άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκαν οι "κυανέρυθροι" στην έδρα τους στο πρώτο ημίχρονο τη φετινή σεζόν. Στο 13ο λεπτό τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Ανσαριφάρντ έκανε ένα "δολοφονικό" μαρκάρισμα πάνω στον Μουλόπουλο και δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Δελφάκη. Παρά την αποβολή του Ιρανού επιθετικού, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Λεβαδειακός όμως ήταν πιο κυνικός και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45') ο Γιακουμάκης και πάλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κόρμπου και "κρέμασε" τον Διούδη για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος βγήκε και τα έπαιξε όλα για όλα, προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 59ο λεπτό ο Καραμάνος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βερέμκο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα των Βοιωτών, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Όσο περνούσε η ώρα, ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει διαχείριση του σκορ και τελικά τα κατάφερε, φεύγοντας με το διπλό (2-0) από τη Νέα Σμύρνη.

MVP

Καθοριστικός ήταν ο Πέτρος Γιακουμάκης για τον Λεβαδειακό. Ο 23χρονος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη και έφτασε τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Αδύναμος Κρίκος

Απερίσκεπτη η ενέργεια του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 12ο λεπτό του αγώνα. Ο άσος του Πανιωνίου έπεσε άτσαλα πάνω στον Μουλόπουλο (λίγο έλειψε να τον τραυματίσει σοβαρά) και δικαιολογημένα δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σχόλιο

Μετά από 11 ματς αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τελικά ο Πανιώνιος σταμάτησε το σερί του. Η ομάδα του Ουζουνίδη ισοφάρισε ρεκόρ τριανταετίας (από τη σεζόν 1986-'87), όμως δεν βρήκε τη μία ακόμη νίκη που κυνηγούσε για να κάνει νέο ρεκόρ. Ο Λεβαδειακός χτύπησε σε καίρια σημεία, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ανσαριφάρντ και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από τη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής (77' Μπαργκάν), Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (64' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Μασούρας (60' Καθάριος), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Στάθης, Ατζαγκούν, Μίνγκας (77' Τοπί), Γιακουμάκης (87' Μπεν), Μάντζιος.

PhotoCredits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

TO LIVE

16:57
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε λίγα λεπτά έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας. 
16:58
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Μασούρας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Στάθης, Ατζαγκούν, Μίνγκας, Γιακουμάκης, Μάντζιος. 

17:00
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεση του έναν εκ των αρχηγών και αναφερόμαστε στον Βαγγέλη Οικονόμου. 
17:01
Από την άλλη πλευρά ο Άκης Μάντζιος έχει πολλά προβλήματα. Εκτός έμειναν οι: Τσουρίκοφ, Καψάσκης, Ντομοβτσίσκι, Μερεμπασβίλι, Ουόν και Μαχαίρας.
17:13
Έτσι θα παραταχθούν οι δυο ομάδες
17:15
Πρέπει να σημειώσουμε πως ο νεαρός Βασίλης Πατσατζόγλου αρρώστησε το βράδυ του Σαββάτου και έμεινε εκτός αποστολής για τον Πανιώνιο. 
17:16
Ο κόσμος χειροκρότησε τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Πανιώνιου. Δέκα χρόνια στην ομάδα έχοντας κατακτήσει μάλιστα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. 
17:17
Όλα έτοιμα για τη σέντρα του αγώνα. 
17:18

1':

Σέντρα στο παιχνίδι μας!
17:18
Σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Γιάννης Στάθης ο οποίος όποτε χρειαστεί θα παίξει και σαν τρίτος στόπερ. 
17:19
Ο Βερέμκο βασικός για τον Λεβαδειακό και στον πάγκο ο νεαρός Τσιντώτας. Και οι δυο εξαιρετικοί τερματοφύλακες. Από τους καλύτερους στην κατηγορία. 
17:20
Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά. Ο Πανιώνιςος όμως έχει την κατοχή. 
17:21

4':

Ωραία κούρσα του Μάντζιου από τα δεξιά. Θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το γύρισμα, η μπάλα κόρνερ τελευταία στιγμή.
17:22

5':

Γκοοοοοοολ. 1-0 ο Λεβαδειακός με τον Γιακουμάκη! 
17:23
Φάση καρμπόν με την προηγούμενη. Ο Μάντζιος μπήκε από τα δεξιά, αυτή τη φορά δεν τον έκοψαν και ο Γιακουμάκης με πλασέ νίκησε τον Διούδη. 
17:25
Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του τη φετινή περίοδο. Για ρεκόρ πάει να σπάσει σήμερα ο ιστορικός, έσπασε άλλο ρεκόρ (φετινό) αυτή τη φορά. 
17:26
Ο Βαγγέλης Μάντζιος σε καλή θέση θα πλασάρει, όμως η φάση είναι σαν να μην έγινε. Ο έμπειρος φορ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. 
17:27

10':

Κόρνερ για τον Πανιώνιο και όλοι μπροστά. 
17:28
Φάση διαρκείας για τον Πανιώνιο θα τελειώσει με πλάγιο του Μίνγκα. Πιέζουν τώρα οι γηπεδούχοι. 
17:30

12':

Διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Αρχικά ο Ανσαριφάρντ και μετά ο Μασούρας δεν μπόρεσαν να σουτάρουν καλά μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 
17:31

13':

Κόκκινη κάρτα για τον Ανσαριφάρντ για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μουλόπουλο. 
17:32
Δυσκολεύουν τα πράγματα τώρα για τον Πανιώνιο που βρίσκεται και πίσω στο σκορ. Απαράδεκτο το τάκλιν του Ιρανού με τον Μουλόπουλο να είναι ακόμα κάτω. 
17:33
Για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι ο Μουλόπουλος. Ο κόσμος φωνάζει κατά του διαιτητή (υπήρχαν παράπονα πριν το παιχνίδι για το συγκεκριμένο ορισμό), όμως δεν έχει δίκιο. Ο Ανσαριφάρντ κλάδεψε για τα καλά τον Έλληνα άσο. 
17:36
Το πόδι του Ανσαριφάρντ σηκωμένο νωρίτερα
17:36
Μετά την αποβολή δεν έχουμε κάποια φάση, ούτε κάποια αλλαγή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 
17:38
Το παιχνίδι έχει δυνατά μαρκαρίσματα και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέξουν μην τραυματιστούν. 
17:40
Παρότι ο Πανιώνιος έχει παίκτη λιγότερο, ο Λεβαδειακός δεν πιέζει καθόλου, έτσι ο ιστορικός έχει την κατοχή της μπάλας. 
17:40

23':

Ο Τζανδάρης με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε καλή θέση στην άκρη της περιοχής. Εκεί σούταρε, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι! 
17:41
Φάουλ σε καλό σημείο για τον Πανιώνιος. Ο Μπακασέτας πάνω από τη μπάλα. Για να δούμε. 
17:42

25':

Καλή η εκτέλεση από τον Μασούρα, η μπάλα θα περάσει δίπλα από όλους και θα βγει άουτ. 
17:43
Ο Βερέμκο κάνει καθυστερήσεις στα άουτ και ο διαιτητής του λέει πως την επόμενη φορά θα δει κάρτα. 
17:44
Ο σκόρερ του Λεβαδειακού, Γιακουμάκης. Έφτασε τα πέντε γκολ φέτος.
17:45
Διπλή φάση για τον Πανιώνιο να κάνει το 1-1 στο 28ο λεπτό!
17:46
Ο Μασούρας από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, ενώ στη συνέχεια ο Βερέμκο έπιασε το σουτ του Μπακασέτα. Καλύτερος ο Πανιώνιος αν και με δέκα. 
17:46
5(1) - 1(1) οι τελικές υπέρ των γηπεδούχων. 
17:50

32':

Κίτρινη κάρτα στον Στάθη για σκληρό μαρκάρισμα. 
17:51

34':

Κόρνερ για τον Πανιώνιο.
17:54
Νέο φάουλ για τον Πανιώνιο και πάλι όλοι μπροστά. Η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει στον Βερέμκο. Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι. 
17:55
Ο Κόρμπος ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας από τον Στάθη. Δύσκολη φάση. 
17:56
Πιέζουν ασφυκτικά οι παίκτες του Πανιώνιου και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αντέξουν μέχρι το τέλος σε αυτό το ρυθμό. 
17:57
Συμπληρώσαμε 40 λεπτά αγώνα. Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Γιακουμάκη, όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος είναι καλύτερος. 
17:57
Συμπληρώσαμε 40 λεπτά αγώνα. Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Γιακουμάκη, όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος είναι καλύτερος. 
18:00

43':

Ωραία συνεργασία μεταξύ των παικτών του Πανιώνιου. Ο Μπακασέτας έκανε τελικά το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Βερέμκο. 
18:00

43':

Κίτρινη κάρτα στον Μανωλά. 
18:01

44':

Κίτρινη κάρτα στον Μαχαμάτ. Τις βγάζει εύκολα ο διαιτητής. 
18:03

45':

Γκοοοοολ! Γκάφα και δεύτερο γκολ ο Γιακουμάκης. 
18:04
Ο Πανιώνιος έχανε τις ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός πετυχαίνει τα γκολ. Τραγικό λάθος του Κόρμπου που γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι στον Διούδη. Ο Γιακουμάκης τον ακολούθησε, πήρε τη μπάλα και κρέμασε τον Έλληνα γκολκίπερ. 
18:04
Ημίχρονο στο παιχνίδι μας. Δυο τελικές ο Λεβαδειακός και δυο γκολ! 
18:19
Τα στατιστικά του πρώτου μέρους
18:20

46':

Σέντρα στο δεύτερο μέρος. 
18:20
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες στο δεύτερο μέρος. 
18:22
Πιέζει και πάλι ο Πανιώνιος με το καλημέρα. 
18:26
Ο Λεβαδειακός αρχίζει και κερδίσει σιγά-σιγά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Είπαμε και πριν πως η κούραση θα αρχίσει να βγαίνει στον Πανιώνιο. Λογικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει 2-3 αλλαγές μαζεμένες για να φρεσκάρει την ομάδα του. 
18:27
Παραλίγο να γίνει και πάλι το λάθος στην άμυνα του Πανιώνιου. 
18:28
Ο Τσιντώντας έχει σηκωθεί για ζέσταμα, αφού ο Βερέμκο φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. 
18:29
Και σήμερα ο Μασούρας δεν είναι καλός. Του λείπει η τελική προσπάθεια και ίσως θα ήταν καλύτερο να μπει στη θέση του ο Μπαργκάν. 
18:33

59':

Δοκάρι ο Πανιώνιος μετά από σουτ του Καραμάνου! 
18:34

60':

Έξω ο Μασούρας, μέσα ο Καθάριος. 
18:35
Και ο Χαλκιαδάκης σε λίγο στον αγωνιστικό χώρο. Όλα για όλα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. 
18:37
Τραγική εμφάνιση από τον Ατζαγκούν και απόψε. Ο Αφρικανός άσος απλά πετάει τη μπάλα όπου βρει με αποτέλεσμα να του φωνάξει τώρα ο Μάντζιος. Λογικά θα αποτελέσει και την πρώτη αλλαγή. 
18:37
Ο Λεβαδειακός δεν πιέζει την άμυνα του Πανιώνιου και προτιμά να περιμένει πίσω. 
18:38

64':

Τζανδάρης έξω, μέσα ο Χαλκιαδάκης. 
18:39

65':

Κόρνερ για τον Πανιώνιο. 
18:41
Τρεις φορές ο Βλάχος από τα δεξιά δεν μπόρεσε να δώσει σωστά τη μπάλα σε συμπαίκτη του. Δεν θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες ο Πανιώνιος. Αρχίζει βέβαια σιγά σιγά να βγαίνει και η απογοήτευση. 
18:42

67':

Κίτρινη κάρτα στον Ατζαγκούν. 
18:44
Αν εξαιρέσουμε τον Καραμάνο με τον Μπακασέτα και ο Καθάριος και ο Μασούρας νωρίτερα και ο Χαλκιαδάκης τώρα, δεν σουτάρουν. Παρότι σε καλή θέση.  
18:44
Πολλά τα λάθη από τους γηπεδούχους που ξεμένουν από δυνάμεις. 
18:45
11(5) - 2(2) οι τελικές προσπάθειες υπέρ του Πανιώνιου. Οι δυο τελικές ήταν και τα δυο γκολ. 
18:46
Ο Τσιντώντας έχει σηκωθεί για ζέσταμα εδώ και ώρα, ο Βερέμκο λέει πως έχει πρόβλημα, αλλά παραμένει στον αγωνιστικό χώρο. 
18:48

73':

Σουτ του Ατζαγκούν από καλή θέση, η μπάλα άουτ! Η πρώτη τελική προσπάθεια του Λεβαδειακού μετά το δεύτερο γκολ στο 45'. 
18:49
Ίδιο σκηνικό. Ο Πανιώνιος πιέζει, ο Λεβαδειακός περιμένει πίσω. Ένα γκολ θέλει το ματς για να "ανάψει". 
18:49

75':

Σουτ του Χαλκιαδάκη, η μπάλα πάνω στον Βερέμκο. 
18:51

76':

Μίνγκας έξω, μέσα ο Τόπι. 
18:51

77':

Έξω ο Τασουλής, μέσα ο Μπαρκάν και με τρεις τώρα στην άμυνα ο Πανιώνιος. 
18:52

78':

Κίτρινη κάρτα στον Μπαργκάν λίγα δευτερόλεπτα αφού μπήκε! 
18:53
Φτάσαμε στο 80ο λεπτό. Ο Λεβαδειακός φαίνεται πως κρατά το διπλό στα χέρια του. 
18:54

80':

Αδύναμο σουτ του Καθάριου, η μπάλα πέρασε άουτ με τον Βερέμκο να μην ανησυχεί. 
18:55

80':

Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Το κέρδισε ο Μάντζιος. 
18:56

81':

Νέο αδύναμο σουτ από τον Μπαργκάν αυτή τη φορά. 
18:58
Ο Μπακασέτας έκανε ένα τάκλιν στην περιοχή του Λεβαδειακού και ίσως θα μπορούσε να δει δεύτερο κίτρινη αν ήταν πιο αυστηρός ο διαιτητής. 
18:59

85':

Κίτρινη κάρτα στον Χαλκιαδάκη γιατί βούτηξε στην περιοχή για πέναλτι. 
19:00
Στο άλλο ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζει με 4-2 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. 
19:01

88':

Γιακουμάκης έξω, μέσα ο Μπεν.
19:02

89':

Φάουλ σε καλό σημείο για τον Πανιώνιο. Ο Μπαργκάν πήρε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε άουτ. 
19:06
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
19:06
Σουτ του Χαλκιαδάκη και κόρνερ για τον Πανιώνιος. 
19:07
Παππάς μέσα, Στάθης έξω για τον Λεβαδειακό. 
19:08
Τέλος! Ο Λεβαδειακός θα κερδίσει με 2-0. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK