ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

Ο ΠΑΣ, με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 18', επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και έκανε ακόμη ένα βήμα σωτηρίας. Εχασαν πέναλτι οι Γιαννιώτες με τον Μπεσέρα. Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

Η Ταυτότητα:

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Δελφάκης

Βοηθοί: Καρατζίκας, Αναστόπουλος

Σκόρερ: Μπεσέρα 22', Ντάσιος 62'

Κόκκινη: Αλεξίου 18' (2η κιτρ.)

Η εικόνα του αγώνα:

Οταν μένεις με παίκτη λιγότερο από το 18', τότε οι ισορροπίες αλλάζουν. Ετσι έγινε στους Ζωισιμάδες όπου ο Λεβαδειακός έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αλεξίου και έμεινε με παίκτη λιγότερο από νωρίς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να πιέσει και λίγα λεπτά αργότερα να ανοίξει το σκορ με ωραίο σουτ του Μπεσέρα. Η απάντηση των Βοιωτών ήρθε στο 30' όταν ο Μαχαίρας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, σε μία φάση που μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης που είχαν διαμορφωθεί μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κόρμπου στον Ντάσιο, ο Μπεσέρα, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεσή του δεν ευστόχησε, όπως είχε κάνει στο μεσοβδόμαδο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Αργεντινός στο 51' το πέτυχε ο Ντάσιος με πανέμορφο τρόπο στο 62' διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Αυτό το γκολ έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για ανατροπή του αποτελέσματος, με τον ΠΑΣ να χάνει στα υπόλοιπα λεπτά ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο της νίκης.

Το κλειδί του αγώνα:

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο 18' όταν ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο διαιτητής μοίρασε ουκ ολίγες κάρτες στους παίκτες του Λεβαδειακού προκαλώντας τον δικαιολογημένο εκνευρισμό τους.

ΜVP:

Μπορεί να έχασε το πέναλτι, αλλά αυτό ελάχιστα μειώνει την απόδοσή του και τις βοήθειες που προσφέρει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μπεσέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK