ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0

Mε γκολ του νεοαποκτηθέντα Κίτσου στην τελευταία φάση του ματς, ο ΠΑΣ πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας με 1-0 τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Μέχρι και την τελευταία φάση του ματς, το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του 0-0. Παρά το γεγονός ότι έχασε τον Θεοδωρίδη με τραυματισμό στο 15', ο Παναιτωλικός είχε τον τρόπο να κρατά μακριά από τα καρέ του Μπρακάλι τους παίκτες του ΠΑΣ με την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το πρώτο μέρος οι Ηπειρώτες είχαν μόλις μία καλή φάση, το σουτ του Γιάκου στο 25'.

Στο άλλο μισό του τερέν ο Παναιτωλικός δεν έκανε σπουδαία πράγματα, έχει να λέει όμως ότι μέχρι και το 90' είχε φτιάξει τις τρεις καλύτερες φάσεις του ματς. Τα δύο σουτ του Μπακάκη στο 35' και στο 47' (αμφότερα τα εξουδετέρωσε ο Βελλίδης) αλλά και αυτό του Καμαρά στο 76' που έφυγε λίγο άουτ. Ο ΠΑΣ, αν και ο Πετράκης ενίσχυσε την ομάδα του με τους Βίλα και Κίτσου, έμεινε μακριά από τις ευκαιρίες και έκανε ελάχιστες τελικές στην επανάληψη.

Ολα αυτά μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα. Γιατί με το φάουλ του Ακόστα, την πρώτη κεφαλιά του Κολοβέτσιου και το γκολ του Κίτσου από κοντά, ο ΠΑΣ πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη που είναι η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και τρίτη με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο. Τύχη; Μπορεί. Οι γηπεδούχοι όμως την κυνήγησαν μέχρι το τέλος και εν τέλει δικαιώθηκαν. Ο Παναιτωλικός έμεινε με το παράπονο αλλά το κλισέ λέει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

MVP

Μπήκε στο παιχνίδι στο 73' και έδειξε τρομερά ψαρωμένος στο ντεμπούτο του. Στο 93' όμως βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, σκόραρε με το κεφάλι και έστειλε τους οπαδούς του ΠΑΣ στα ουράνια. Ο Κίτσου λοιπόν ήταν ο πολυτιμότερος.

Αδύναμος Κρίκος

H ανασταλτική λειτουργία του Παναιτωλικού πήρε άριστα για 92 και κάτι λεπτά. Στην τελευταία φάση του ματς όμως (στημένη μπάλα) οι αμυντικοί των Αγρινιωτών απουσίαζαν από τη φάση.

Σχόλιο

Στα τρία πρώτα ματς του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, ο ΠΑΣ μετρά 9 βαθμούς και από ομάδα που απλώς κυνηγούσε τη σωτηρία, έγινε και πάλι ομάδα που βλέπει ψηλά. Ο Παναιτωλικός αυτοκτόνησε καθώς θα μπορούσε να σκοράρει πρώτος έστω και χωρίς μεγάλες φάσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73' Κίτσου), Γιάκος (61' Βίλα), Ίλιτς.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67' Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15' λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.

Eικόνες από τα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK