Ποια μπάλα; Μόνο "ξύλο" είχε στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναλώθηκαν σε σκληρό παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες φάσεις, κανένα γκολ και έναν διαιτητή σε αγώνα... μποξ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
panaitolikos pas EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό από άποψη φάσεων, πάθους και μπαλίτσας, η συνέχεια ωστόσο... τραγική. Οι δυο ομάδες εκνευρίστηκαν και κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι του Μιχαήλ, με τον διαιτητή να μην δίνει κάτι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπράβο είχε δοκάρι, σε σουτ που έκανε πεσμένος, ζητώντας εκ νέου πέναλτι ξανά από τον Μιχαήλ.

Στο 36ο λεπτό οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τον Γιάκο να δίνει όμορφα στον Ζάιρο, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πασχαλάκη να διώχνει σουτ του Μπράβο.

Όπως είπαμε και στην αρχή, το δεύτερο μέρος δεν είχε... συγκινήσεις. Το αντίθετο μάλιστα, αφού είχαμε μία μόλις τελική και αυτή της κακιάς ώρας.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος Μπέριος, Ναδάλες (Ίγκορ 75'), Μπουκουβάλας (Κούτσης 69'), Λίλα, Γιάκος (Κοζορώνης 75'), Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μπράβο, Μάκος (Λόπες 46'), Πάουλο, Κλέσιο (Ρόσα 64'), Ρέι (Μουνιός 85'), Παπαδόπουλος.

Σκόρερ: -

News 24/7

24MEDIA NETWORK