Αρης-Βέροια 0-0

O Aρης έμεινε στο 0-0 με την αξιόμαχη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αρης-Βέροια 0-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Θα περίμενε κανείς ότι παίζοντας στην έδρα του και με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Αρης θα έπαιρνε εύκολα τα ηνία του ματς από την αρχή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη διότι η Βέροια κράτησε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά την μπάλα, τουλάχιστον στο πρώτο 20λεπτο και μάλιστα έχασε και καλή ευκαιρία με τον Παυλίδη στο 17'. Ο Αρης, με απομονωμένο τον Τάτο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει και έφερε λίγες, ελάχιστες φορές την μπάλα στα καρέ του Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την έντασή τους και έδωσαν πλάτος στο παιχνίδι τους για να απειλήσουν άμεσα στον αντίπαλο. Τα κατάφεραν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με κορυφαία αυτή του Τάτου στο 64', στο τέλος όμως οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου πνίγηκαν στο άγχος.

Οι της Βέροιας από τη μεριά τους είχαν σωστή αμυντική οργάνωση ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις κοντά στο γκολ. Το 0-0 πάντως ήταν ο κύριος στόχος τους και κατάφεραν να τον πραγματοποιήσουν.

MVP

Ο Κενάν Μπαργκάν έκανε ότι ήθελε τους αμυντικούς του Αρη με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητά του. Μ'έναν ακόμα παίκτη σ' αυτά τα στάνταρ η Βέροια θα μπορούσε να φύγει νικήτρια.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Αγκάνθο και ο Τάτος είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες από την πλευρά του Αρη αλλά αμφότεροι αστόχησαν κάτω από μάλιστα ευνοϊκές προϋποθέσεις.

Σχόλιο

Πως, άραγε, θα σωθεί ο Αρης όταν δεν μπορεί να νικήσει τη Βέροια στο γήπεδό του και ενώ τον περιμένει πρόγραμμα βουνό στη συνέχεια; Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς. Η Βέροια το παλεύει ακόμα με αξιώσεις και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγέλι, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τσιάρας (84' Κουσίδης), Καμινιώτης (70' Οικονομόπουλος), Μανιάς, Τάτος, Μπακασέτας, Αγκάνθο.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης. Γεωργιάδης (84' Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Βεργώνης, Παυλίδης (78' Τραπ), Καλτσάς (72' Γκονσάλβες), Μπαργκάν, Μπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK