Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα σε λίγα λεπτά το προβάδισμα που πήρε με τον Στέφανο Αθανασιάδη, δέχθηκε δύο φθηνά γκολ και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την Τρίπολη.

Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Μισή ώρα πριν από το φινάλε του αγώνα ο Αστέρα έχανε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο 12 λεπτά πριν το 90' οι Αρκάδες είχαν φέρει τα πάνω κάτω με μεγάλο πρωταγωνιστή σε επίθεση και άμυνα τον Γκοϊάν.

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον κάτω από τον ήλιο που σκέπαζε το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και με 4.000 οπαδούς στις κερκίδες, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον...νέο ΠΑΟΚ με τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Με τους Κατσουράνη, Στοχ και Σαλπιγγίδη να βλέπουν το ματς από απόσταση, ο Στέφενς παρέταξε μια ενδεκάδα στην οποία υπήρχε ηγετικός ρόλος για τον Νάτχο. Ο Ισραηλινός με εξαιρετική ικανότητα στο να βλέπει τον κενό χώρο και να πετά την μπάλα στο κατάλληλο σημείο, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των Αρκάδων. Στο πρώτο μέρος οι συνεργασίες του Νάτχο με τον Αθανασιάδη και τον Λούκας δεν απέφεραν κάποιο αποτέλεσμα, ωστόσο στο δεύτερο ο Κλάους με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η εικόνα του αγώνα θύμιζε πολύ το ενενηντάλεπτο του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία των κινήσεων, ήταν πιο δραστήριος επιθετικά ενώ ο Αστέρας είχε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές και ήταν μακριά από την περιοχή του Γλύκου.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι το 60' όλα ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ, οι Αρκάδες πήραν μπρος από μια στημένη μπάλα, έφτασαν στην ισοφάριση με πλασέ του Ντορίν Γκοϊάν (65’) ενώ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ μετά από λάθος συνεννόηση του Μαντούρο με τον Γλύκο και σωστή αντίδραση του Χουάνμα που ακολούθησε τη φάση μέχρι το τέλος και σκόραρε μετά από γκελ της μπάλας στο δοκάρι.

MVP:

Ο Ντόριν Γκοϊάν συνεισέφερε τα μέγιστα σε επίθεση και άμυνα για να φτάσει ο Αστέρας στην ανατροπή.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μαντούρο σε δύο φάσεις στάθηκε μοιραίος για τον ΠΑΟΚ. Στη φάση του 1-1 "έχασε" τον Γκοϊάν ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από δικό του λάθος και μάλιστα χωρίς πίεση.

Σχόλιο:

Όσα έστρωνε επιθετικά ο Νάτχο τα γκρέμισε αμυντικά ο Μαντούρο. Ο Ισραηλινός με το κάθετο παιχνίδι του έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ, αλλά η άμυνα του Δικεφάλου πήρε κάτω από τη βάση και έτσι το 0-1 έγινε 2-1.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Ντελγκάδο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Πέρεθ, Ολίσε, Αθανασιάδης, Νάτχο, Χουσέν.

Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 2-1
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK