Τεσσάρα... dab και αναμονή για την τιμωρία

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Πλατανιά, τον... σκόρπισε με 4-0 και περιμένει πλέον να δει αν θα παραμείνει η τιμωρία του -3 που του έχει επιβληθεί ή αν θα "πέσει", βάζοντάς τον εκ νέου σε τροχιά τίτλου. Γκολ ο Μιραλάς μετά από έναν χρόνο!

Τεσσάρα... dab και αναμονή για την τιμωρία

Ο Πλατανιάς δεν ήταν η ομάδα που περίμενε κανείς να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με το τελικό 4-0 (Ρομαό, Μάριν, Μιραλάς, Σισέ) υπέρ των "ερυθρόλευκων" στα Χανιά.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανακάτεψε την "τράπουλα", φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή με την χρησιμοποίηση του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έβγαλε ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρωταθλητές "κλείδωσαν" τον αδύναμο Πλατανιά, δεν τον άφησαν ούτε στην κόντρα να... ελπίζει, δημιουργώντας ευκαιρίες που προήλθαν από καλές συνεργασίες μπροστά από την εστία του Κλιαΐτς.

ΜΙΡΑΛΑΣ O MVP

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι με πέναλτι και... πέταξε από πάνω του την "κατάρα". Ο σταρ του Ολυμπιακού είχε να σκοράρει γενικά έναν ολόκληρο χρόνο! Πέρα από το γκολ-πέναλτι, η όλη εικόνα του Μιραλάς ήταν άκρως θετική, αφού τον είδαμε δραστήριο και με συμμετοχή στα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ

Περιμένοντας αυτή την εβδομάδα τις εξελίξεις όσον αφορά την τιμωρία της ομάδα του Γκαρθία για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ισπανός είδε τους παίκτες να "ανεβαίνουν" στο καταλληλότερο σημείο. Κι αυτό γιατί εάν επιστραφούν στο λιμάνι οι τρεις βαθμοί, τότε μπαίνουν εκ νέου σε κούρσα τίτλου μ' ένα εύκολο σχετικά πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πλατανιάς (Γ. Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46' Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46' Κοροβέσης), Μάλσα, Πλιάτσικας (71' Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Ολυμπιακός (Ο. Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ζιλέ), Φορτούνης (62' Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75' Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK