Μαντζουράκης: "O ΠΑΣ ήταν καλύτερος"

Ο Γιάννης Μαντζουράκης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στην απουσία καθαρου αμυντικού χαφ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Κυριακίδη.

Μαντζουράκης: "O ΠΑΣ ήταν καλύτερος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι , όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, χάσαμε πολλές μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο. Ήρθε μια ωραία φάση από κόρνερ με ωραία κεφαλιά του Λίλα και έγινε το 1-0 την ώρα που πιστέψαμε ότι μπορούμε να βγούμε και πιο πάνω στο γήπεδο".

Για τον Κυριακίδη και την εμφάνισή του: "Δουλεύει καλά, προπονείται καλά, αυτός είναι ο ρόλος του να παίζει καλά και μπράβο του".

Για την εικόνα του Παναιτωλικού και τη μη αντίδραση μετά το 1-0: "Δεν υπήρχε και πολύς χρόνος από τη στιγμή που μπήκε το γκολ, έχουμε και κάποια προβλήματα στη συγκρότηση της ενδεκάδας, γιατί ουσιαστικά δεν έχουμε αμυντικό χαφ και μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι".

Για τα συγχαρητήρια των παικτών του ΠΑΣ στον Κυριακίδη για τις αποκρούσεις του: "Μπράβο τους και μπράβο και στον συνάδελφο προπονητή για την ομάδα του ΠΑΣ, που ήταν καλύτερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-0

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK