Refuse to lose o Aτρόμητος, σούπερ-σταρ ο Ουάρντα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο Ατρόμητος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 2-2 και να παγώσει τη Νέα Σμύρνη. Το γκολ της ισοφάρισης ο απίθανος Ουάρντα στο 93'!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Σιώπης EUROKINISSI

Αν το παιχνίδι κρατούσε 90+2 λεπτά, ο ήρωας του ματς θα ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία ο Σρνταν Σπιριντόβιτς.

Το παλικάρι πέτυχε δύο έξοχα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (έστω και αν το πρώτο ήλθε από θέση οφ-σάιντ) και έκανε ότι μπορούσε από το χέρι του για να πάρει ο Πανιώνιος αυτό το ματς.

Το ότι τελικά δεν το πήρε οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον διότι ο Κάναντι αντέδρασε γρήγορα από τον πάγκο ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του στο 64' και δεύτερον γιατί ο Ουάρντα είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

Οταν ο νεαρός Κωτσόπουλος μείωσε στο 2-1 ο Ατρόμητος είχε στη διάθεσή του 20 και πλέον λεπτά για να βρει το γκολ του βαθμού το οποίο ήρθε από το κεφάλι του Αιγύπτιου.

Μία σέντρα του Ντιγκινί από δεξιά ήταν βούτυρο στο ψωμί αυτού του τεράστιου αθλητή ο οποίος οριζοντιώθηκε και έγραψε το 2-2. Το ρολόι εκείνη τη στιγμή έδειχνε ήδη το 93ο λεπτό.

Oι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς (80΄ Μπραχίμι), Σταυρόπουλος, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης-Μασούρας, Σαββίδης (69΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισαϊ (60΄ Νίλσεν)

Ατρόμητος: Γαννιώτης, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης (63΄Σάκιτς), Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα, Ούμπιδες (59΄ Ντιγκινί), Μπρούνο, Ντάουντα (59΄ Κωτσόπουλος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK