Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2

Ένας σούπερ αποτελεσματικός Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και τα λάθη του αντιπάλου, πέρασε με το καθαρό 2-0 από τη δύσκολη έδρα της Κομοτηνής και έσπασε το αήττητο σερί του Πανθρακικού. Καρέλης και Ατζαγκούν, τα γκολ των "πρασίινων" που κάθονται αναπαυτικά σε θέση πλέι οφ.

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Από τη μια μεριά μία ομάδα με έξι σερί εντός έδρας νίκες. Από την άλλη μία ομάδα που κατάπιε την περασμένη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ. Άρα υπήρχε το πρόσφορο έδαφος για μία χορταστική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οντως έτσι έγινε.

Ένας Παναθηναϊκός χωρίς Μπεργκ, με 4-6-0 και τον Ατζαγκούν ως άλλον... Μέσι να δείχνει εξ αρχής ορεξάτος, βγάζοντας αγωνιστικό θράσος. Μάλιστα, θα μπορούσε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό όταν το σουτ του Καρέλη βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού, ο οποίος απάντησε με τις ευκαιρίες των Ιγκόρ και Καθάριου.

Πάντως, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είχε να κάνει στην πίεση των γηπεδούχων, αφού παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δύο αμυντικούς μέσους, δεν μπορούσε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του Καπίνο τους επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Το καλό για την ομάδα του Αναστασίου ήταν ότι όλα διαφοροποιήθηκαν με το εξαιρετικό γκολ του Καρέλη στο 27ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός ηρέμησε το παιχνίδι του, φρέναρε τον ρυθμό των γηπεδούχων και πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια του αγώνα. Από την άλλη, η ομάδα του Ακη Μάντζιου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κομοτηνής, πίεσε τον Παναθηναϊκό, του δημιούργησε προβλήματα πίσω, αλλά δεν απάντησε στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Ο Παναθηναϊκός είχε αφήσει γήπεδο στον Πανθρακικό, ο οποίος με τη σειρά του προσπαθούσε -κάποιες φορές με ορθολογικό και κάποιες με ανορθόδοξο τρόπο- να απειλήσει τους φιλοξενούμενους και να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε μετά το 60', αφού πρώτα πήρε το... δώρο του Σέρεμετ, ουσιαστικά κλειδώνοντας το ματς. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ατζαγκούν, σε μία από τις σπάνιες φορές που θα μπορούσε να πάρει κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα σαν σε προπόνηση στην άδεια εστία.

H συνέχεια δεν είχε να δώσει κάτι πέραν ενός πέναλτι που... δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό ο διαιτητής, αλλά και της επιμονής του Πανθρακικού να επιτίθεται, δείγμα μίας ομάδας που δεν τα παρατά ακόμα κι αν το σενάριο έχει γραφεί.

Το τελευταίο αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η είσοδος του Πέτριτς (75') στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ιγκόρ δεν ήταν σε καλό φεγγάρι.

MVP:

Ο Νίκος Καρέλης ήταν αυτός που έβγαλε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού και λίγο μετά άνοιξε το σκορ με το θαυμάσιο γκολ που πέτυχε. Προσπάθησε να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Μπεργκ.

Σχόλιο:

ΠΑΟΚ: 1, Ατρόμητος: 1, Αστέρας Τρίπολης: 0, Παναθηναϊκός: 0. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού με το διπλό στην Κομοτηνή. Οχι μόνο είναι στα πλέι οφ, αλλά είναι μέσα στον στόχο του Champions League. Οσον αφορά στον Πανθρακικό, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έδειξε ότι είναι ομάδα με μέταλλο και είναι απολύτως ασφαλής βαθμολογικά.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82' Χασομέρης), Καθάριος (63' Μολίνα), Έμποου, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90' Μαμούτ), Ντιόγκο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (84' Δώνης), Ατζαγκούν (87' Ντίνας), Καρέλης (74' Πέτριτς).

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK