Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Καλλονή και ΠΑΣ μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη (2-0).

Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Εικόνα αγώνα:

Αν μη τι άλλο χορταστικό ήταν το πρώτο μέρος του αγώνα. Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ στο 43ο λεπτό με τον Τζημόπουλο να ευστοχεί από κοντά ύστερα από μπέρδεμα στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά θα μπορούσε να είχε προηγηθεί νωρίτερα, αφού είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες.

Η Καλλονή είχε μόνο τον Φαβάλι, ο οποίος απειλούσε τους φιλοξενούμενους και ήταν μακράν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν αυτός που δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή μπήκε με ορμή. Μπήκε έτσι ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΣ και τα κατάφερε. Μάλιστα στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου ο Μάρκοβιτς ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Τζημόπουλο, ο οποίος... λειτούργησε ως τερματοφύλακας την κρίσιμη στιγμή, ενώ με το ίδιο πάθος συνέχισε να απειλεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιζαν πίσω από τη σέντρα!

Η Καλλονή το πάλεψε, το προσπάθησε, ο ΠΑΣ έδωσε μάχη για να κρατήσει το τρίποντο και τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, βρήκε και δεύτερο γκολ ακριβώς στο 90ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα στα αριστερά της περιοχής της Καλλονής, ο Δαύκος δεν υπολόγισε σωστά και ο Μανιάς με όμορφο σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

MVP:

Tζημόπουλος, ποιος άλλος; Σκόραρε το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΠΑΣ και είχε την σωτήρια επέμβαση επάνω στον Μάρκοβιτς.

Αδύναμος κρίκος:

Η Καλλονή ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος, αλλά γκολ δεν βρήκε. Έφαγε ένα αστείο και για ακόμη ένα ματς έμεινε στο μηδέν.

Σχόλιο:

Η Καλλονή έχει πέσει. Πάπαλα. Συνεχίζει, όμως, να παλεύει με αξιοπρέπεια. Ο ΠΑΣ πήρε σπουδαία νίκη, ελπίζει στην πεντάδα και στα πλέι οφ, αλλά το δεύτερο μέρος μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Φαβάλι, Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (66' Κάρλσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες (76' Καρανίκας), Σκόνδρας, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος, Ίλιτς (71' Κοζορώνης), Μανιάς.

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK