Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ. 3-1

Την ένατη εντός έδρας νίκη του και δεύτερη συνεχόμενη πέτυχε ο Λεβαδειακός. Με το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης κοιτάζει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον του στη Super League.

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρ. 3-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Και τι δεν είχε το πρώτο μέρος. Αποβολή, αναγκαστικές αλλαγές, γκολ, ένταση, ρυθμό. Όλα ξεκίνησαν μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Κονέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και αυτομάτως άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αφού ανάγκασε τον Αστέρα να ανοιχτεί, να ανέβει και να αφήσει κενά πίσω.

Στο 37, όμως, έγινε η φάση που ουσιαστικά καθόρισε το αποτέλεσμα και έστησε στον τοίχο την αρκαδική ομάδα. Κυριακόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Μάντζιος από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Λεβαδειακό που είχε συνάμα το αριθμητικό πλεονέκτημα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Τρίπολης, στο 25ο και 40ο λεπτό έχασε τους Κουρμπέλη και Κοντοέ λόγω τραυματισμών, δεν έχασε όμως τις ελπίδες του, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το τέρμα του Ντε Μπλάσις κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το 2-1 υπέρ του ο Λεβαδειακός κλήθηκε να κάνει σωστή διαχείριση απέναντι στον Αστέρα που αν και με παίκτη λιγότερα, ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 2-2.

Πάντως, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει το ματς στα λεπτά που ακολούθησαν και μάλιστα να πετύχει και τρίτο γκολ στο 82ο λεπτό, όταν από κάθετη του Καπό ο Μιλοσάβλιεβ βγήκε απέναντι από τον Μπαντή, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-1.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κυριακόπουλος υπέπεσε στο πέναλτι που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

MVP:

Ο Βαγγέλης Μάντζιος συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Μάντζιο του Παναθηναϊκού. Μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας των Βοιωτών.

Σχόλιο:

Δεν είναι ρίσκο να πούμε πως με τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας ήταν στο μηδέν στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, παραμένει στο μηδέν.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Βαρέλα (60' Μάρτινς), Ορτέγα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ (90' Μάγκας), Μάντζιος (46' Καπό)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σέτι (74' Βάλντο), Κυριακόπουλος, Ουσέρο (25' Κουρμπέλης), Εντό, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40' Κοντοές), Μπαράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK