ΟΦΗ - Πανθρακικός 0-1 (VIDEOS)

Με γκολ του Ίγκορ στο 34ο λεπτό o Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του λαβωμένου ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Δεύτερο συνεχόμενο ματς που αποβάλλεται παίκτης των Κρητικών.

ΟΦΗ - Πανθρακικός 0-1 (VIDEOS)

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή όλους κι όλους κατέβηκε ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανθρακικό με τον Αναστόπουλο να κάνει αρκετές αλχημείες προκειμένου να βγει η 11άδα. Αντίθετα ο Ρόκα αντιμετώπισε το ματς ως "τελικό" παρατάσσοντας την ομάδα του με ό,τι καλύτερο διέθετε και σαφή εντολή να ψάξει το γκολ από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Καταιγιστικοί ήταν οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του αγώνα, απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Λόρια, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει το μηδέν. Πόσο όμως να άντεχε; Στο 34ο λεπτό, ο Πανθρακικός που έβγαινε όποτε ήθελε στην επίθεση, έφτασε στο γκολ με το γυριστό σου του Ίγκορ έπειτα από εκπληκτική πάσα του Ρομέου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ίγκορ τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Τζάνη να περνάει στην θέση του. Ο ΟΦΗ κατάφερε να φτιάξει την μοναδική καλή του ευκαιρία στο ματς στο 51' όταν ο Κουτσιανικούλης, μπήκε στην περιοχή και έκανε το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα σταματά στο δοκάρι.

Εννιά λεπτά αργότερα, οι Κρητικοί έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο ματς με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπολάκη. Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο πιο κουρασμένοι φαίνονταν οι παίκτες του Αναστόπουλου που δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Αθανασιάδη. Από την μεριά του ο Πανθρακικός έκανε συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία λεπτά αλλάζοντας πάσες στο χώρο του κέντρου και περιμένοντας ουσιαστικά να τελειώσει η αναμέτρηση. Έτσι η ομάδα του Ρόκα πανηγύρισε ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμο στην προσπάθεια για παραμονή.

MVP

Το γκολ του Ίγκορ έκρινε το ματς. Ο επιθετικός του ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 34' και έβαλε τις βάσεις για ένα πολύτιμο τρίποντο. Στάθηκε βέβαια άτυχος στο 46' όταν και τραυματίστηκε.

Αδύναμος Κρίκος

Όλη η ομάδα του ΟΦΗ δείχνει εξουθενωμένη από τα συνεχή παιχνίδια. Λύσεις δεν υπάρχουν στον πάγκο με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να μην μπορεί να κάνει ούτε μία αλλαγή. Ο Μπολάκης για ακόμη ένα παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ σήμερα δεν γλίτωσε την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες.

Σχόλιο

Ότι μπορεί κάνει ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν φτάνει. Και είναι λογικό από το γεγονός μάλιστα πως παίζουν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες. Οι θέσεις έχουν πλέον καταργηθεί και όλοι παίζουν όπου χρειαστεί με αποτέλεσμα να πέφτουν εύκολα σε λάθη. Ο Πανθρακικός πραγματοποιώντας μια σοβαρή εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε από το ματς δίχως να αγχωθεί. Το τρίποντο μάλιστα στην Κρήτη μπορεί να αποβεί καθοριστικό στη μάχη για παραμονή.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Φαζός, Μονιάκης, Μπολάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης

Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί (73' Μάρτινς), Ρομέου (84' Μπαλδά), Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ίγκορ (46' Τζάνης), Μελίσσης, Τσουμάνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK