Τα φάουλ... έκριναν το Παναιτωλικός-Αστέρας

Δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ ήταν αρκετές για να κρίνουν την αναμέτρηση μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα στο Αγρίνιο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση! Ο Ρέι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 σε ένα 45λεπτο που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα απ' όλους. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν είχε κανένα βαθμολογικό άγχος κι έτσι δεν... πιεζόταν και ιδιαίτερα.

Από την άλλη οι Αρκάδες το ήθελαν περισσότερο μιας και το +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, τους δημιουργεί κι ένα άγχος. Όπως ακριβώς σκόραρε ο Παναιτωιλικός (με απευθείας εκτέλεση φάουλ), το έκανε και ο Αστέρας. Ο Μάσα με όμορφη εκτέλεση στο 69' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Παναιτωλικός (Χάβος):Κυριακίδης, Μύγας (64' Παπάζογλου), Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Ρέι, Λόπες, Βασιλούδης (55' Μάκος), Παπαδόπουλος (73' Μαρκόβσκι).

Αστέρας (Βεργέτης):Ντοναρούμα, Μπέρτος, Γκαϊντούτσεκ (46' Τριανταφυλλόπουλος), Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (70' Χαμντανί), Μάσα, Φαρίνια (75' Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης, Μανιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK