"Ακατάλληλο το γήπεδο του Πανθρακικού"

O Δημήτρης Τζελέπης, αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Πανθρακικού, μίλησε στη NOVA για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, μεταφέροντας τα λεγόμενα του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής.

"Ακατάλληλο το γήπεδο του Πανθρακικού"
INTIME SPORTS

"Γενικότερα είναι μια κατάσταση με το γήπεδό μας που μας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό για τα δεδομένα και το επίπεδο της Super League. Ο κ. Δελφάκης βγήκε στις 19:30 για τρίτη φορά, είπε ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο και πως η διεξαγωγή θα ήταν επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Εμείς ενημερώσαμε τη διοργανώτρια αρχή και για την κατάσταση του καιρού που περιμένουμε εδώ στην Κομοτηνή", ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η εταιρεία συντήρησης του είπε πως ούτε την Κυριακή μπορεί να διεξαχθεί το ματς: "Περιμένουμε βροχές και χιόνια, οπότε όπως λέει και η βεβαίωση της εταιρείας που συντηρεί το γήπεδο πως δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας. Φανταστείτε αυτό το χωράφι να παγώσει κιόλας".

Όσον αφορά τους κανόνες είπε: "Από εδώ και πέρα, ισχύει ο κανόνας του ΚΑΠ που λέει κατ’ εξαίρεση ότι λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται επ' αόριστον ο αγώνα. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι για την ώρα πως οι πιθανότερες ελεύθερες ημερομηνίες είναι η εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Για εμάς είναι κάτι πολύ δύσκολο, μετά την προηγούμενη αναβολή να μείνουμε και πάλι χωρίς αγώνα. Είμαστε μια ομάδα που κυνηγά στόχους και είναι δύσκολο να μένουμε χωρίς αγώνα. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό".

Διαβάστε ακόμη:

Δεν θα γίνει το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Ούτε την Κυριακή ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK